Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,921 Адказ
|
628,193 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ці можна ставіць на адну падзею?
Ставіў па адной. Вагер адбіўся
а ўжо вывелі?
Не. Докі не магу закінуць і тэл пацвердзіць. Падтрымка пакуль маўчыць
докі, напэўна, не загружаюцца з-за памеру, макс 4 МБ, было таксама
хто яшчэ сутыкаўся? актываваў учора гэты фрыбэт і паставіў, потым актываваў 50 фрыспінаў – прайграў і засталося 50 кап, а ён не згарае і не анулюецца, як выдаліць яго?
А як яго паставіць, падкажыце, калі ласка) захожу ў ЛЧ, беру 2 падзеі каэф 1.5+ кнопкі фрыбэта няма, калі набраць уручную 1000 таксама не з’яўляецца
Ён быццам на ўчора быў. А ты яго актываваў ён ёсць у актыўных бонусах у профілі
можа толькі ўчора працаваў
Так, учора браў, калі ён працаваў, жа напісана дзейнічае дзень, я падумаў з моманту актывацыі.. выглядае, што не
Я таксама хваляваўся ўчора.Потым выбраў мульт і два падзеі каэф .амаль 2 быў.Там і з’явіўся фрыбэт 1000.р
Калі пасля фрыбэта выйгралі,то можна паставіць толькі 1000руб фры бэта і адыграць 1х,і астатняе вывесці ,дакладней усё што выйгралі не абавязкова адыгрываць 1х,толькі фрыбет трэба адыграць.
Не,х1 ад сумы выйгрышу з фрыбета,мне дaж сапп сказаў,да і па адыгрышы відаць
так,? там дакі не загружае, хаця пазначана да 4 МБ. Сціскай файлы, усё пракатіць.
Усё SCAM
На sol ёсць прамо ў каго-небудзь?!
а што, перастаў плаціць?)) дзіўна, як яны табе вывелі) па запары, паходу_
учора мне таксама вывелі
ну тады х.з. значыць гэта дабрачынны праект, калі верыць іх словах, што кожны дзень крыпты на 10к баксаў выводзяць. дэпяць-то туды дакладна мала хто пойдзе)
Так, з акаўнта спісалі, а на кашалёк не прыйшло, у падтрымцы нясуць бздуры, і адказваюць па адным паведамленні раз у 12 гадзін, ну на фіг іх))
Пацвярджаю. У мяне адзін акаўнт, рэфы ёсць. Як толькі паставіў на вывад, заблакавалі акаўнт. Падтрымка маўчыць.
Падкажыце, у Ауруме ў ўсіх мінімальны вывад на ўсіх плацёжках 100 баксаў?
не. у мяне 40 або 50 долараў
У крыпце ў мяне ад 20
на FreeDoge падняў 1800 догаў, паставіў на вывад 100( там у ўмовах напісана, што без дэпа 100 выводзяць) заблакавалі мне акк і не адказваюць , ІЗІ