Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,848 Адказаў
|
623,213 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Толькі на рублёвыя аккі даюць
Усё правільна, з 2 спіна злавіў 3 кнігі, будзем мыць)
Upd: паходу без вейджэра, не магу знайсці ў актыўных
Прасіць пацвердзіць нумар тэлефона, а код не прыходзіць, адпраўляў 10 разоў, усе функцыі сайта адключаныя, не магу зайсці ні ў якое падменю, нават у слоты, напісаў у падтрымку, але там яны не онлайн, адказ прыйдзе мне на пошту.
Тая ж фігня!Нават не дае глядзець гульні, выскакуе гэтая старонка і ўсё!”Свалка” чарговая, хутчэй за ўсё.
Падняў у гэтай канторы 1895 рублёў, дэпнуў 10 рублёў і паставіў усё на вывад! Фрыспіны, як я зразумеў, без вэйджэра, але я яшчэ пакруціў па 14 рублёў у аўтаматы!
Паглядзім, ці вывядуць! Дэпіў з Піасты! І вывад туды ж – У кабінеце падгрузіў скрын кашалька ім і дэпазіту! Надуцяць, вядома, шарага.. Выведуць Нарм тады кантора !
Ну што, вывелі?)
Мне пакуль вырашылі праблему з тэлефонам – саппорт прачнуўся праз 8 гадзін
Рэбята, па-першае мне так і не далі спіны, хоць і рублёвы рахунак, а па-другое мутны сайт!
Разагнаў да 1800р, вось чакаю, выведуць ці не)
Калі ты рэгістраваўся? Можа, скончылася акцыя ад набегу ханцераў?
Рэгіўся гадзін 8-10 таму!
Толькі што зарэгістраваўся , ФС няма , у падтрымцы кажуць то што ФС няма зараз т.к. якія -то часовыя непалачкі , у далейшым будуць налічаныя ….. так адказалі а там хз)
Паставіў на вывад, адпішу што і як
Вывялі ўсё за 15-20 хвілін. Без дэпазіту лол) казіно плаціць
белка міма
добра ,, прабачаюся, мы яшчэ не працуем у Беларусі ,, але я абавязкова паведамлю вам, як толькі мы гэта зробім, калі ласка
18:51
цяпер мы знаходзімся ў Расіі і Кеніі
Так, вывялі і не адзін раз! Кантора працуе дакладна
сапорт праз 8 гадзін!? ты жартуеш, сябра!? забудзь пра дарогу туды зусім, ад слова зусім!
канечне шляпень, а не казіно, яны тут галіну пачыталі і вырашылі не кінуць пацана.
Я атрымаў бонус, апнуў да 4800р вывёў, і забыў пра іх. Дэпазіт я туды не рабіў, бачу што сабой уяўляе гэтае казіно.
Але выплату я атрымаў і страціў толькі час і тое з задавальненнем, так што я нічога не страціў.
Рады за цябе!Красавец!
у mystake адыграў бонус за водгук верэфекацыю за 15 мін. прайшло паставіў вывад у ltc 25eur
чакаю
выводзіў хто? доўга там?
Віншую.
МОЖАШ ПАЦАНАМ ФРЫ ЗРОБІШ?????
А ў гэтым trustpilot трэба рэгістравацца? Ці можна проста так пакінуць водгук?
Зарэгайся праз гугл,так не можаш пакінуць водгук.
Ананімна – не, можаш зарэгіцца або аўтарызавацца праз любую сацсетку
Мінус можна прыбраць? Яны ж выводзяць
Прыбраў і паставіў плюс, але ў наступны раз пішы, што ў рублях трэба, у еўра не даюць і г.д.
Каб людзі дарма не рэгістраваліся.