Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,907 Адказаў
|
627,070 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй. Перайшоў і ўвёў кодавыя словы: Happy Birthday
Аўтаматычна ідзе налічэнне 5 еўра.
Калі ласка! Рады, што пракаціла, а там, як я зразумеў, што проста напісаць, адправіць віншаванні “Happy Birthday” ці “сачыненне” адсылай, стандарт 5 еўрыкаў с х 60.
вось трохі дало) а ты выводзіў у іх? вэрыфікацыя патрэбна? патрэбны дэп для вываду?
Не, не даводзілася, як і пісаў ў посте ў бездепах да гэтага справа не даходзіла ў мяне, верыфікацыя хутчэй за ўсё спатрэбіцца, пра деп не ў курсе, раней гадоў два-тры назад выводзілі чытаў інфу зараз што і як не ў курсе. Памятаю ў іх па серадах бясплатны турнір у рулетку быў, ща хз застаўся ён ці не, раней многія на форумах актыўна ўдзельнічалі і выкладвалі ў тэме бездепах, прызавыя бонусы выдавалі, ща тэма затухла, паўтараю што па чым на дадзены момант не ў курсе, адоб’еш бонус пішы ў падтрымку там дакладна скажуць што і як, удачы !
Штосьці няма ліста, дай спасылку, паспрабую перайсці
скінуў у асабістае ,а то невядома які нагоняй дадуць 🙂 бывала 2 балы папярэджанняў атрымаў за рэф‑спасылкі..
У сацыяльцы выплата сёння была, хтосьці падкажа?
А куды менавіта ўводзіў? Пераходжу па спасылцы, мяне проста кідае на сайт. Напісаў ім праз зваротную сувязь, яшчэ ўднём, нічога не налічылі. Прабаваў праз тэлефон.
Спасылку, якую мне далі, я на яе не націскаў, а скапіраваў і ўстаўіў у адрасную радок. Там акно, і туды ўводзіш код. Адразу выходзіць 5 еўра.
Solup jetup freshup roxup
Учора яшчэ выплацілі выйгрыш за пятніцу
Дзіўна, абраў выплату ў біткойнах і выплаты няма… Раней усё атрымліваў на Neteller, але з ім у мяне апошнім часам праблемы, паглядзеў на суседніх форумах пішуць, што з біткоінам у іх заўсёды праблемы, трэба было ставіць на лайткоін.
А ты адтуль калі-небудь выводзіў? У мяне так сама, але, думаю, мне проста адрубілі гэтыя акцыі, бо былі выплаты.
Ніколі туды не дэпаліў і не выводзіў.
ROX,FRESH,SOL,JET атрымаў усюды фрыспіны, Rox у невядомай мне гульні накідаў 2600 на гэты код
ROX,FRESH,SOL,JET
А як з вывадамі цяпер у іх? Памятаецца, я тут пастаянна зліваўся. Колькі па часе на Piastrix або Litecoin?
мне выводзяць да 4 гадзін, і на піастру, і на лайты
Хто-небудзь ведае пасля адыгрышу бонуса сума х10, якая ўпала ад спінаў, максімалка – на яе можна далей гуляць? Сапорт спачатку напісаў, што можна, потым напісаў, што нельга. Я так і не зразумеў (я зараз пра фреш, але думаю, у іх у ўсіх так будзе)
я так разумею максімум што можна вывесці з фрыспінаў, трэба вывесці, а потым дэпіць калі хочаш далей гуляць…
не разумею ў якім казіно, я пытаўся ў саппорту наконт падобнага абмежавання
у роксах лепш вывесці х10. ты сам жа ведаеш, што калі падымеш, потым будзе ўдвая сумней, калі абрэжуць да х10. мала што яны кажуць. у выніку ўсё роўна спасуцца на правілы ў сваю карысць.
А што такое Сацыялька???
Бясплатныя турніры ад прагматыка . Дзе можна выйграць рэальныя грошы
Усё вельмі проста: круці тры разы ў дзень кола, атрымлівай свае Dogcoin – хочаш, выводзь, хочаш, гуляй у слоты і паднімай бабло, далей вырашаць табе. Дэпазіт не патрэбны для вываду сродкаў, проста дай нумар свайго кашалька trust wallet або metamask і ўсё – крыпта прыйшла да цябе. Мінімальная сума вываду ?? 99dog. НЭТторопись акцыя абмежаваная
РЭФКА БАН!
Народ,што за гульня,хто ведае?
Nitropolis