Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,967 Адказаў
|
578,591 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
напішы мне таксама )пліз
не, я яму толькі напісаў, аўтару.
адкажа, што гэта анлайн-казіно)))
галоўнае код ёсць, а якое казіно гэта не важна))
Аўтар проста інтрыган.
Так!!! Нібы тэкст ад сябе напісаны для налічэння поінта) чаму нельга адразу напісаць бачыш жа што выкладваеш.
Ахаэаха, шукайце ў пошуку па тэксце жжжж)
Трэба ва ўсіх казіно пісаць у чат,дзе толькі зарэганы раптам акажыцца адзін з іх??і забяром 500 тысяч.
SpinWin – гэта казіно
Фуфуфу казіно фуфуфу
Бінгоооо!!! Дзякуй
Цуд здарыўся! Хто-небудзь браў бездэп?
Мне так сказалі ў чаце
Удакладніла інфармацыю, Вам даступны бонус пасля таго, як Вы ўнясеце дэпазіт15:26Паколькі раней Вы ўжо атрымлівалі бездэпазітны бонус
мне здаецца, што 99% тых, хто тут сядзіць, бралі там бездэп і не ўносілі пасля гэтага дэпазіт, забываючы пра гэтае смецце
Усё правільна
Што я не даходжу?? а ў якім казіно , гэты пароль пісаць???
Так, лепш занесці ў чорны спіс гэту сваю скрыптовую памыйніцу.
Андрэй, прашу прабачэння, Вы маглі б прыслаць скрыншот паведамлення 18:50 з промакодам
Яны просяць скрыншот!
рэальна скрыпт?
Так доўга трасілі код, а аказалася гаўном.
Лол у мяне ў Спінвіне акаўнт быў зарэганы год, паўтара таму, у чаце кажу код ряба) хачу бездеп 500р, а яны кажуць вам даступны 2х, пытаюцца – налічыць? Я кажу ок, у выніку налічылі 2500р, вэйджэр 40х і макс вывад 3х – пайду мыць))
а ў іншых які адрас загрузкі?
Павінна быць канчатак endorphina.com.
🔗
Ну ёсць і скрыпты, якія нармальна выплачваюць. І без якіх-небудзь верыфікацый і дэпазітаў.
Каб вывесці, трэба яшчэ падняць! А яны краном маніпулююць. Ігра-то ад іх ідзе, а не ад правайдэра. І яшчэ яны могуць адмовіць у выплате. Як на іх потым упраўу знайсці? З правайдэрам усё празрыста.
Цябе не напляваць, што яны там круцяць? Ты на бездэпе гуляеш. Тут не адзін дзясятак такіх скрыптоў выкладалі, адкуль я немалыя сумы выводзіў.