Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,090 Адказаў
|
585,610 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Сарян, паўтор атрымаўся, якая ж я марудны(( Хаця з іншага боку, паўтарэнне – маці вучэння 😁
Ахаха. Пры чым тут павольны?) Мы ў перагон ці што адказваем?) Ну атрымалася так, што ў адзін час запосцілі – што цяпер? Гэта лепш, чым ніхто б не адказаў.
Ты гэта сур’ёзна? 😁 Гэту тэму ўжо гадоў два як мінімум.
з гэтага бездэпу максімальны вывад грошай 30$
PS мне накінула 2$ я іх па Шурыку зліў і не стаў далей замарочвацца
PS ps усё, што вышэй за 30$ здымаецца/ робіш дэп 7$ і пачынаеш вэгерыць х3 з 37$, а далей справа матэматыкі
і яшчэ спіс слотаў, у якія нельга адыгрываць бонусныя сродкі: Devil’s Delight, Dead or Alive, Dragon Dance, Reel rush, Starmania, Zombies, Lucky Angler, Big Bang, Aliens, Tomb Raider 2, Immortal Romance, The Wish Master, Scrooge, Forsaken Kingdom, Secret of the Stones, Eggomatic, Robin Hood, Castle Builder, Victorious, Jack Hammer2, Bloodsuckers, Demolition squad, Ghost Pirates, Kings of Chicago, Steam tower, Ninja, Simsalabim, Muse: Wild inspiration.
не хутчэй за ўсё а дакладна.толькі для атрымальнікаў гэтага ліста
Мне не прыйшло сёння ліст, у чаце у фрыхах спытаў у хлопцаў , прыслалі гэты код…
Неееее. Калі депал, то канае. Ужо не ў першы раз так.
я за той месяц шмат разоў дэпаліў,не канае ў мяне код,я ўвогуле іх з пачатку года перастаў атрымліваць,хаця часта туды дэплю
Дурнота нейкая ). Я ў апошні раз дэпіў 2-3 мес. таму. Усё канае. І дагэтуль пасылалі, але я іх не актываваў, а потым праз 1-2 мес. праканала… (я пра білет на фрыхі)
Я цябе зразумеў..) У мяне таксама, калі бабос быў я на гэтыя фрыхі клаў крашаны кутак… А калі на падсосе, то лёгка актываваў купоны 1-2-3 месячнай даўнасці. А вось па аўторках не кожны раз пасылаюць, але ідзеш у чат у любой фрыхі і там табе ўвесь расклад…
глядзі вышэй ужо выложылі і дарэчы ў мяне было ўсяго 30 спінаў
да ну не заўважыў расстраляй калі рука паднімецца убачыў толькі відэаслот. ну касяк ну што цяпер страляць?
пытанне рыторычнае
PS асабіста каб тваёй душы спакайней было – адміны выдаляць, так што спі спакойна
Гаспадары, пытанне па клік-карце ў патіпокер: дзе (Слова выдалена сістэмай) яе шукаць? колькі заходжу ў кліент, у акцыях яе ніколі няма🤨
тая ж бяда, па ходу трэба депазіты
там жа, дзе і заўсёды, у акцыях самая першая )
Крута, аказваецца, ёсць))) Праўда, не дала, але сам факт радуе, а то я рабіў дэпазіт гадоў 7 таму Ps Хто гэта рофліць з рэдагаваннем каментараў?
Падаецца што яны рассылаюць гэтыя “лісты шчасця” калі гулец нядаўна рабіў дэпазіт. Ну ў мяне прынамсі менавіта так. Был нядаўна дэп у Заг і вось яно лістачко.
У мінулы раз пракатіла без ліста,у гэты не =)
У мяне ні ў той, ні ў гэты не прайшло. Яны цяпер жлобяцца, раней у іх было лепш з падарункамі, зараз відаць увесь ліміт на стрымы сыходзіць
Ты б завязваў а ? Гэта ўсё тут на форуме ёсць даўно.
Нешта не знайшоў у пошуку
А значыць, няправільна шукаеш. Ці ты думаеш яно павінна супадаць адзін у адзін з тваім пошукавым запытам ?