Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,325 Адказаў
|
601,285 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я выводзіў. Мне таксама налічылі 2 еўра і я падняў 450. Максімальны вывад з бонуса 100 еўра, трэба депнуць 10, калі дэпазітаў не было (вывад 110), і прайсці вэрыфікацыю. Яна самая гемарная. Выігрыш прыйшоў SWIFT-плацяжом з Германіі, камісія сапраўды была 12 еўра, але гэта ўжо пытанне да банка, казіно камісію не здымала
на днях АрГО, ЗигЗаг коды раздавалі ў сацсетках, я думаў яны сталі на шлях выправы
Нічога сабе,у 2017 годзе рабіў дэпазіты ў Goodday4Play , выводзіў,цяпер не магу ўвайсці,”e-mail не зарэгістраваны”…?у 2020 пасылалі розныя прома на дэпазіты…Яны што ўсю базу выдалілі,незразумела.Аб іх і так водгукі былі адмоўныя…
Куды націскаць-то?) Аблазіў ужо і сайт, і пошту, не магу знайсці))
ну ў падтрымцы кажуць, што павінен быць ліст на пошце, і што для таго, каб гэты падарунак зьявіўся, спачатку трэба забраць бонус за дэпазіт у слоце Valley of the Gods 2, калі ён яшчэ даступны, можна яго забраць і прыйдзе яшчэ 777р
Так, прычым без вэйджара – на рэальны баланс усяго ўпала 1800
Усе акцыі ад покердома люты трэш з дэпам)
нармальна), ну дэпазітарам яны аддаюць
Я туды год не дэпіў, калі не больш
Пинакл круты) нават калі б выпала 1000 еўра, вывялі б хутка
Галоўнае тое, што дэпаў) гэта ўжо іншая катэгорыя кліентаў у іх
цікавае ў іх ранжыраванне, рабіў на покердоме нямала дэпазітаў апошнія месяцы, нічога не даслалі
старога кліента ж вярнулі бонусам, а ты і так гуляеш
ага))) аж цэлых 3 бонусы на дэпазіт вісіць!!!)))
мяне такія канторы раздражаюць,была Betfair норм хоць бы па парочке фрыспінаў у месяц бясплатных давалі
кінь у лс спасылку з ліста
такой акцыі ў прома няма, ці трэба рэфку? ці зарэгіцца і усё роўна дадуць?
у мяне таксама на сайце няма такога акенца з бясдепам за рэгістрацыю, удакладняю ў чаце
я зрабіў деп 1700.. спытаў пра гэтыя 777руб. а мне кажуць, калі вам ліст не прыходзіў, адпачывайце! вам не належыць бонус :((
Ага, з’явіўся падарунак праз хвілін 10.. ))
“Добры вечар! Бонус за рэгістрацыю ёсць, але яго даступнасць для кожнага гульца можна праверыць толькі пасля стварэння аккаунта.
Прасцей кажучы толькі па рэфке
Даўно яшчэ рэгістраваўся там пад бонус. Праз нейкі час, можа пару месяцаў, хацеў дэпнуць і не змог увайсці. тыпа няма такой пошты і пароля. Сапп не адказаў, а паўторна рэгіцца не стаў, каб яны потым мяне мультом не вызначылі. Напэўна ўбачылі, што бонус схаваны, а дэпаў няма і, бадай, тупа заблакавалі. лол пля, я рэальна гуляў бы. Так што пра катэгорыю кліентаў дакладна.
каму спасылку для фрыспінаў трэба будзе на sunpura пішыце ў лс, не ведаў што па рэфке там на галоўнай гэта акцыя
Без рэфкі, ручкамі ўвёў адрас і налічылі.
@rssl жадаю як мага хутчэйшага выздараўлення табе.
І ты не хварэй.
Ненавіджу гэтыя казіно, у якіх застаецца 4 цэнты і гульня спыняецца.