Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,235 Адказаў
|
594,927 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
казік у чорным спісе на ўсіх рэсурсах. вось і мінусы. мяне кінулі, заблакіравалі рахунак і нават 5 еўра не вярнулі за дэпазіт.
А я навічок. Першы раз перасылаў.
Хто ведае, які вэйджар у пинап за квіз 70 фрыспінаў? Ці варта туды дэпіць? І колькі гэтыя спіны?
Вейджар 50, у рублях калі рахунак, то там звычайна малыя стаўкі, можа нават па 2,5 р быць, чаму-то ў $ і еўра звычайна нармальная стаўка
У наступны раз перад тым як будзеш выкладваць увядзі ў пошуку тут на латест. а то можа гэта ўжо было або казіно ў чс. адразу будзе зразумела. плюсану, што ты не ведаў.
А казік як, плаціць нармальна? Мозг не робяць?
Хз,я зараз асабліва там не гуляю,могуць і 15 гадзін выводзіць,а могуць і імгненна
Магчыма, я не чытаў спачатку. На гэта вельмі шмат часу зойме. Трэба пастаянна чытаць спачатку, а потым скідаць, так.!
Адзін ты зноў за ўсіх аддуваешся. У любым выпадку дзякуй.
усім прывітанне! Добрыя людзі, падкажыце пачаткоўцу, дзе з фрыспінаў выводзяць без дэпа))
🔗
Абодва не працуюць
Амаль нідзе. Але калі гуляў сумленна і ў нармальным казіно, то няма нічога страшнага ў дэпазіце. Памятаю ў Бітстарз для актывацыі платёжкі патрабавалі аж 50 долараў, дэпнуў і норм вывелі.
Проста тут людзі з азартнай ломкай, ты кінуў бездэп, тэма паднялася, яны з надзеяй туды, а там сметнік з чорнага спісу… Вось на нервах і мінусуюць, каб і ты раззлавіўся.
З часам наберэшся вопыту, лепш будзеш арыентавацца, якія боны варта выкладваць.
Адыгрыш за свае звычайна азначае дэпазіт. Такія прома з адыгрышам за свае кожнаму на пошту пачкамі прыходзяць, тыпа 1xslot, riobet і іншыя. З нядаўняга часу і роксаўскія помыйкі ў сябе ўвялі такую “халяву”. Калі гэта ўсё таксама пастыць, то тэма «Бездэпазітныя коды» будзе напалову забіта гэтымі “ебонусамі” з адыгрышам за свае, якія ў гэтай тэме амаль нікому нах не патрэбны і якіх пры жаданні можна ў сваёй пошце або ў тэлеграме нарыць калі каму спатрэбіцца_
Everum фрыспіны ў Gemix2, , бігвайлы выпалі але не гуляюць! Я не разумею.
5 значкоў аднаго тыпу ўжо павінны гуляць. Не?
там па ходу толькі х2 грае
слот адстойны
GEMIX2 пагуляў на дэма, н хрэнa не зразумеў, два такіх вайлда падае-адзін грае,адзін не,почему-не зразумела
321 крыптавалютнае казіно, кароче адыграў бонус але грошы зніклі кудысьці*(
На балансе было 431$ заставалася адыграць 2к бонуса, зайшоў у джаз ад(Эндорфіна) круціў па 50 убс, і спыніўся слот, тыпа ўсё адыграў.
Зайшоў у гісторыю бонуса а там толькі рэал 0.31 цэнта) што за жарт, хто ведае? Чат афлайн.
Неактуальна
на іх ёсць вейджар ? і яны увогуле норм плацяць ?
Выплочваюць мін дэп 500 рублёў для атрымання фрыспінаў вэйджэр х35, здаецца
Па якой стаўцы спіны?
Я яшчэ не круціў спіны, не ведаю
Выплата імгненна толькі што вывёў 2000, відаць у аўтаматычным рэжыме