Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,312 Адказаў
|
600,508 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Бонус-код не знойдзены
Бонус-код не знойдзены
Купон 23SUPER? ў мяне зноў запусціўся 200 фрыспінаў bounty
купон не знойдзены
Што за казяка?
вегас аўтаматы
Вы там робіце дэпазіты?А то мяне кожны раз пасылаюць,при спробе ўвесці бонус код)
так. там 120 руб кінуў.. і код актывуецца:) ну гэта якія новыя, а 23супер. па-мойму ўвогуле кідалова…. купон не знойдзены, піша…
Зразумеў, дзякуй.
Мне гэта далі па гэтым промакодзе.
На Ваш наступны дэпазіт Вы атрымаеце бонус “50% bonus” у памеры 50% ад сумы папаўнення!
Мінімальная сума дэпазіту: 1250 RUB
Максімальная сума бонуса : 25000 RUB
Зрабіце дэпазіт і забірайце бонус
У нашым рэгіёне ,па вусам! Я з Расіі.
Джой сработаў,ікс не паспеў паходу.
Х*егас, гольдфішка напэўна не? У зман уводзіш народ!
Ставі на вывад усё,у чаце гоняць,помню адзін форумчанін таксама так рабіў,здаецца ў яго было 11к і ставіў на вывад усё,і праз дзень здаецца прыйшлі грошы,але з гэтага ці з іншага не памятаю.
У чаце адно кажуць,а па правілах у іх іншае,ты таксама зрабі па-сваім і ставь усё.
Скінь правілы і пастаў на вывад усё. Калі выдадуць толькі 30, то падасі скаргу тут, можа потым выдадуць і астатняе. Дзіўныя, самі пішуць правілы і самі ж парушаюць.
Як Skrill папоўніць? З карты не праходзіць аплата, піша аплата замежных букмекераў картай недаступная. Як грошы на Skrill закінуць, каб яны былі ігравымі? Блін нават мінімальны дэпазіт (1500р) у казіно не магу зрабіць для зняцця выйгрышу. 😔
гэта такі сабе дэфіцыт. Ці папрасіць каго-небудзь, хто табе на Skrill перавядзе ў абмен на звычайныя, або праз абменнік, але там дробныя сумы рэдка знойдзеш на абмен і не ўсе даюць гарантыю, што пасля абмену гульнявыя прыйдуць. Можна яшчэ праз WebMoney, але там таксама не ўсё так проста. Адкуль выводзіш можа там якіясьці піастрыкі будуць. Калі ў цябе рахунак рублёвы то навошта табе Skrill.
WebMoney падыдзе? Там ёсць унутраны абменнік, мяняюць WM на ігравыя Skrill. Калі маеш верыфікаваны акк, то распішу падрабязна як мяняць.
Я мяняў пару разоў, усё там нармальна, галоўнае шукаць з апісаннем пра ігравыя грошы.
Тое ж ліст прыйшло, але нешта ў апошні час пры загрузцы слотаў з фрыспінамі адна і та ж памылка..
Напішы як праз webmoney папоўніць skrill , паспрабую.
У іх звычайна, калі памылка, значыць трэба ўключаць ВПН. Але, праўда, потым могуць паслаць пры выплате, таму лепш удакладніць у саппорце, ці можна.
верыфікаваў у мінулым годзе Webmoney у салоне сувязі,акк Webmoney так і не верыфікаваўся ,чэк з салона сувязі куды-та паклаў, не магу знайсці , жиза ))))
Я спрабаваў з VPN, тая ж памылка.
Не кожная краіна падыходзіць. Я толькі што абышоў праз Польшчу, хоць без ВПН такая ж памылка.
Калі гэта грошы з сацдапамогі забудзь,калі сам папаўняў з карты дабівай!У апошні час з сацдапамогі дэпы забаронены,як казаў таварыш васабі,,,ю)))