Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,144 Адказу
|
589,261 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я думаў 120) А там 20
Хлопцы, каротка, калі прасяць скінеце тое пісьмо, якое прыйшло з прома, а вы ўжо прагаласавалі) кажыце, што пісьмо выдалілі па звычцы пасля прачытання) залічваюць спакойна
ну гэта залежыць, на каго ў саппорце нарвешся. вось табе прыклад, упартая папалася – пішы ёй што хочаш, выдаліў, страціў, не знайсці – ёй усё роўна..
ну так
гэта так ) ёсць такі момант заўсёды, але я б яе задолбаў у падтрымцы, калі кайф ёсць
не, я не прызвычаены за 20 спінаў, з якіх капейкі атрымаеш, сядзець гадзінамі іх пераконваць, не так – ідзіце лесам..
не, не проста па приколу) калі няма чым займацца ??
я сёння з такой лаяўся тачку пераабуваў у тэх цэнтры, яна па тэлефоне свісціць 10.500 пераабуць, прыязджаю – мне свісцяць 12.800, я ім скандал што ў вас па тэлефоне адзін цэнік, у рэале іншы, мы што на рынку. у выніку тэлку вздрючылі, а там правільна – цэнік залежыць усё ад шыны памеру… Ітог узялі 28 касароў, яшчэ калодкі памянялі і далі за неустойку картку на бясплатную эвакуацыю і любую дапамогу на дарозе ў любой кропцы Расіі за іх кошт… выснова – дрючыць іх трэба і часцей, адразу працаваць пачынаюць..
ахахах) Праўда. Нагласць – другое шчасце
Друганя, зможаш на пошту перасылаць лістачок ад N1?) А то яны мне вешаюць пасля таго, як я прагаласаваў, што “толькі атрымальнік ліста” – увогуле цырк )))
Не варта марнаваць час, там слот бяснадзейны або дыспавы, і дакладна невядомы.
Пішуць, дакі правераныя, нічога не трэба, і адразу пра дадатковыя праверкі)
Вывялі з сонсофслотс каму?
Мне не даступна! нічога не далі
888starz гэта шляпа) там заўсёды за свае адыгрыш
рэальна за свае, няма сэнсу час марнаваць на рэгу і г. д.?
ну ды два бонусы браў і тыпу піша, што трэба за свае
так яны на платформе 1х, там заўсёды ўсё за свае адыгрываць, за выключэннем, калі спіны ўвогуле без адыгрышу па тыпу купных тут за поінты ў 1хслотс
ну так смецце кароч
ага, адразу кінулася ў вочы, што гэта платформа і ўзніклі пытанні
Пазней дадуць. Яны звычайна расцягваюць налічэнне на некалькі дзён. Я ў мінулы раз атрымаў на чацвёрты дзень пасля першых раздач.
Нарэшце…
Хаця б напішыце, што трэба адыграць за свае кроўныя!
Адбіванне за свае…
?? в campeon сумневаў не было што выве́дуць, а sonsofslots тармозіць дагэтуль. Кому-небудзь ужо вывелі? (па ходу гэтае пытанне яшчэ месяц будзе актуальным 🙂
888starz.ком
Нармальная адрыжка эвалюцыі…
Дэп 50 рублёў
Вывад 100 рублёў
Вывад на Piastrix роўны па часе дэпазіту.
Папаўненне: Qiwi->Payeer->Perfect Money->Piastrix
Атыгрыш дэпазіту 1x
Паспрабаваў высветліць атыгрыш свайго дэпазіту на Endorphina