Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,147 Адказаў
|
589,438 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
магчыма! сам не ведаў хацеў актываваць не дало пасля напісаў у падтрымку адказалі як я вышэй ужо выказваў
Юрык перш чым выкладаць, для пачатку трэба самому атрымаць, тэрмсы ўсе даведацца, а так толькі мінусоў налавіш і усё…
Толькі для 4х краін, Канада, Францыя, Нарвегія і яшчэ нешта
Выдалі той пост пра бездэпы, а то палова форума дарма зарэгіструецца, толькі рахункі сапсуюць і потым не атрымаюць іншы бездэп за рэгістрацыю.
Напісаў ім на пошту, на наступны дзень налічылі 200 фс у іншым слоце, так што ў каго такая лажа, то пішыце ім.
Аналягічна!!! Толькі тады 50$ Макс кеш быў… Я іх вывёў. Год балтаваліся на акке, усё ніяк рукі не даходзілі . Верыфікавацца, дзёргацца і т.д)
Доўга адказвалі ? На які мэйл скінуў скрын?
Учора ўвечары скінуў скрын, што ў слот не заходзіў, сёння пасля абеду прыйшоў ліст, дзе напісана, што пераналічылі. Зайшоў, пакруціў.
Кароче, рэбзя. Адмыў вагер у campeonbet. Паставіў на вывад 80э. Вывесці не магу, піша што звяжыцеся з сапортам. Ну паколькі на сайце няма онлайн чату, пішу ім на пошту. Заўтра пагляджу, што адказуць.
Бо гэта лепшае казіно)
O? а грошы? Якія грошы? ))
За комм яшчэ б 200 далі ў іншым слоце. Мне 2 па 200 прыслалі ў Pragmatic.
Напісаў,чакаю адабрэння мадэраў!)))
Так, менавіта ў гэтым слаўным слоце мне і пералічылі) Дало 19. Але паколькі некалькі дзён адмываў амаль касарь у камебонбет, я запарваўся круціць плэйгоу, мяне ўжо ваняе, бо іншых нармальных правайдэраў там няма, ну Аматик і Нетент і то не ўсе слоты, таму спецыяльна зліў па вялікай стаўцы. Паглядзім, як з выплатай у камебонбет, бо гэтыя два казіно, судзячы па афармленні – адна шарашка.
(пошта таксама яндэкс)
Падкажы, колькі па часе ты чакаў, пакуль табе спіны нарахуюць?
Менш за суткі, учора адправіў, а сёння прыйшло. У трох выпадках, ліст на пошту прыходзіў пасля абеду.
Мне пасля 12 ночы прыйшло . Па маскоўскім часе пасля 22:00.
Усім прывітанне, хто-небудзь атрымаў фрыспіны ў Лілібет за дэп на мінулым тыдні?
Мне не прыйшлі, быў вывад, можа таму.
Я ў тп пісаў напісалі што абавязкова атрымаю пашлюць на пошту, можа яшчэ не разаслалі, вывадаў не было
Ці ў campeon, ці ў son of slots праз сайт драўляная падтрымка. У sonofslots дакі на сайце не дадаць. памылка пры загрузцы і чат недаступны. Загрузіў і ў профіль, і ў чат, і па пошце. Цішына суткі. Можа, выхадныя яшчэ не даспалі. Каму-небудзь ужо вывелі з апошніх бонаў? Адпішэце, калі нецяжка.
Сёння толькі докі пацвердзілі, чакаю кэш 24 гадзіны, калі не – то на асках будзе тікет ад мяне
Ты ж улічвай, што зараз усе кинуліся на гэтую акцыю, у тым ліку мультамі, і ў іх проста завал з выплатамі для тых, хто адбіў. Заплацяць, калі не карыстаўся мультамі і VPN не ўключаў, толькі даўжэй, чым звычайна. Яны ж у адным з такіх конкурсаў занялі першае месца, няма сэнсу псіць рэпутацыю.