Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,373 Адказу
|
603,704 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так і ёсць.
да, так я гэта скапіраваў з правіл, з умоў атрымання фрыспінаў першы ж пункт пра гэта напісана, кажуць, а не ад сябе напісаў.
як там правільна зрабіць скрыншот ? я прагаласаваў адправіў пішуць не правільна. скіньце хто-небудзь як трэба ))))
Тое ж самае))
я вось так зрабіў скрыншот, усё прынялі.
я дакладна такі ж даслаў – не прынялі ))))
кінь сюды.
Страныя яны лол)
П.С. усё роўна ў кампэоне слот гоўніша, джуманджы, цэлых 120 рублёў насыпала за 50 спінаў….
П.С.С. ў эвобет увогуле кожныя 10 спінаў у розным гоўне ад нетент, са стаўкамі па 5р, слот про рим увогуле на кожным выйгрышы тупа зависае. Увогуле нічога з гэтых бонусаў вынесці немагчыма, дно) дарма марочыўся я толькі.
Так там жа гаворка не пра evobet да іх брэнд, яны мутяць прома-акцыю 🙂 казіно то трэба намінаваць campeonbet да і ў яго на скрыне CampeonBet магчыма з-за гэтага ?
Кстати да, там надо предоставить 5 скриншотов, на все казяки, за каждый скрин по 10 спинов начисляют в разных мусорных слотах от нетент, где есть самая минимальная ставка в 5 рублей, если счет в рублях. Что б голосовать за некоторые, надо страну в настройках аска менять, т.к. пишет что рф не принимает в некоторых.
Больше всего удивляет тупость их манагеров, или кто за это отвечает, что дают спины в прогрессивном сука слоте. Какой прогресс за 10 спинов может быть…?
Яшчэ камент пакінь, зрабі яго скрын і адпраў, дадуць 50фс у нядрэнным слоце.
Я на гэта забіў – спінаў мала і капейныя, а вось Sons of Slots і CampeonBet у першым толькі зарэгістраваўся прагаласаваў, бо даюць 200 і 50 фрыспінаў, а Wallacebet і Svenplay – пры рэгістрацыі няма краіны Расіі, а так і за іх па 200 фрыспінаў + 10€ фрыбэт атрымаць можна, а калі яшчэ водгук пакінуць, то ўсё адпаведна падвойваецца. Вы лісты атрымлівалі як на скрыне? Клікайце па назвах казіно – там уся інфармацыя падрабязна, умовы апісаны, я так зразумеў многія гэтым не скарысталіся, а проста прагаласавалі і адправілі ў evobet скрыншоты – за кожны голас 10 спінаў у Starburst
зрабіў. яшчэ не налічылі.
Я таксама ў sons of slots адправіў, але яны пакуль таксама не налічылі.
Я таксама днём у sons of slots адправіў, але яны пакуль таксама маўчаць.
Далі 200 спінаў у сынах слотаў, адпішу што як калі адкручу)
Тэж атрымаў, дало 17,30€ вынік зліты .
Калі будзе час напішу шчыры водгук можа быць 🙂 удачы ў адбітці!
Граю яшчэ, дало 22 евро, адкручана 20%, баланс 14) паглядзім мб і адкруціцца, але нешта ўвогуле не гуляе нічога асабліва
CampeonBet нейкае маўчыць пакуль, лайв-чату няма, паведамленне даслаў гадзіны дзве таму, ні адказу, ні прывіта ..
Campeon заблакаваў мяне без тлумачэння прычын :c
Так што ўвогуле не маю паняцця, што там
У іх быццам бы строга забаронена выкарыстоўваць впн, хаця я інакш менавіта ў кампеонбет трапіць не магу – ўсе спасылкі блакіруе правaйдэр прычым розныя, а ў евобет і гэта сын слотаў 🙂 спакойна заходжу, гуляю, хз магчыма і мне блок выпішуць, учора заходзіў да іх з выкарыстаннем впн Германію – прычына ёсць 🙂 буду чакаць адказу.
я ім паведамленне ўчора днём адправіў – ні адказу, ні прывіта…😁
Таксама на кампеон без впн не пускае. Абрэжуць з фс, там жа на асках яго г.вном і закінем. не доўгая радасць рэйтынгу будзе, а то ішь хітра_)•(_ ыя якія ??
Прывітанне )) не заходзіла, так. гэта я ў шпіталь трапіла проста. весялей мне але я тут, зусім тут ??. а moneymatrix – гэта сэрвісная платформа там многа чаго – гугл падказаў )
сёння грошайку атрымала як раз ))
ну трохі праз Ж але робяць ??
Праверяй пошту, мне прыйшло пісьмо палёт нармальны, бану пакуль што няма ! 🙂