Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,325 Адказаў
|
601,285 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Навошта ты мне пішаш пра бонус за рэгу, і бонус, які даюць людзям, у якіх быў дэпазіт у казіно, высылаючы яго на пошту? Мінусуеш маю рэпу неабгрунтавана, не ведаючы сутнасці, заяўляеш нешта. Я асабіста круціў гэты бонус, усё, што насіпала, за іх жа і адмываў бонус!
Ну выбачайце тады.! А жа не ведаў, што ў іх правілы на бездепы такія.!
Віншую.!
З чым?
З адмыўкай.!
Я не адмыў, а адмываў, не дамыў
Casumo ў гонар першага красавіка паслаў пяць спінаў на Lucky Easter, але нейкага такога слота і правайдэра ў мяне няма. Хто-небудзь атрымліваў ліст і спрабаваў гуляць?
Ну вось яны цябе і пад’ебалі з першым красавікам паходу справы))))
Спачатку трэба зрабіць стаўкі па 10 еўра ў гэтых слотах
Не трэба, я так атрымаў.
У мяне таксама пусто ! Відаць трэба 10 паставіць:(
Вы можаце парадавацца велікоднаму сюрпрызу, скарыстаўшыся магчымасцю атрымаць 10 бясплатных кручэнняў 2 і 3 красавіка: проста размесціце 10 € у выглядзе ставак у абраных слот-гульнях!
Гульцы, якія размесцяць 10 € у выглядзе ставак на Starburst 2 красавіка, атрымаюць 10 бясплатных кручэнняў; а 3 красавіка такі ж бонус атрымае любы, хто размесціць 10 € у выглядзе стаўкі на Gonzo’s Quest.
Усяго ў рамках нашай цудоўнай велікоднай акцыі вы можаце выйграць ажно 20 бясплатных кручэнняў!
Акцыя праводзіцца з 00:00 2 красавіка да 23:59 3 красавіка 2021 г. (па ўсходнім часе Паўночнай Амерыкі).
* Ужываюцца ўмовы і палажэнні.
ГРАЙЦЕ ЗАРАЗ
Можа, дагэтуль былі стаўкі? Тэкст з апісання акцыі
Ні аднаго дэпазіту не рабіў, і гэты слот не круціў, чыста па акцыях гуляў там, і ставіў простыя стаўкі з таго, што ў слотах насіпала, але ні разу так і не вывёў нічога яшчэ. Зашоў у слот, атрымаў 10 спінаў, у акцыі напісана, што заўтра таксама атрымаю (быццам).
З гэтых 10 спінаў дало 85 рублёў.
Ну табе проста пашанцавала па дробязях, напэўна па памылцы налічылі. У мяне дэпазіты былі раней, у слоце пусто. Без пракруткі на 10 у гэтых слотах, фс не будзе. Галоўнае, каб у цябе заўтра замест яшчэ адных фс не адабралі тое, што сёння накрутилO?
Там, напэўна, быў глюк і спачатку давалі без гульні на свае, а цяпер ужо ў ўсіх, хто не гуляў, пусто.
Пахожа, так і было, бо я паспеў адкруціць фрыспіны, а цяпер умовы змяніліся і там ужо прапісана аб: “проста размесціце 10 € у выглядзе ставак у абраных слотавых гульнях?!”
Ну яны проста памянялі ўмовы, гэта факт, бо спачатку проста было напісана, заходзьце ў слот 2 – 3 красавіка і атрымлівайце па 10 фрыспінаў. Я ўвайшоў адразу, атрымаў, цяпер таксама напісана пра стаўкі на 10 еўра. Мабыць пасля сакавіцкай акцыі іх добра павынасілі.
хрэн яго ведае у мяне таксама было напісана што трэба проставіць 10 але, адкрыўшы слот, фрыспіны былі без стаўкі
прывітанне ўсім )) знайшла 10€ Freebet на новым сайце bettogoal.com – мне спадабаўся код SPORTSFREEBET10 (там і ў казіно 25 спінаў здаецца) . нічога так працуюць, здаецца, не кідалова. адказваюць дакладна, шустра ў рабочы іх час )) адзінае што сайт пакуль на англійскай але мне дзяўчынку ў падтрымцы ўчора рускую далі ))
Дэпазітаў не было, 10 FS у Starburst гуляў прыкладна гадзіну таму
Дэпазітаў не было, 10 хвілін таму паводзілі па грыбах спінаў з Starburst няма..
Таксама не было дэпазітаў, удзень спіны атрымаў, насыпала 15 руб, і там жа раскруціў да 600руб, мінімальная выплата 1000? так і не змог дасягнуць яе 😔
Гэтыя спіны ўжо і з промо забралі, хоць акцыя была на два дні. Трэба заўтра не забыць праверыць, можа новае апублікуюць з халявнымі ўмовамі.
не, прома на месцы ў мяне, як і было, просяць 10 еўра за спіны
У мяне быў усталяваны англійскі, там не было, а на рускай паглядзеў – ёсць. Чорт ведае, што ў іх там творыцца.