Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,138 Адказаў
|
588,920 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
усе актывуюцца , проста ты напэўна з апошняга пачаў, а можна толькі 1 код выкарыстаць.
Вядома трэба задэпіць, каб даведацца, што ўнутры , ну па мне 300% наогул агонь ) каму як
Ды я з апошняга пачаў магчыма як і ты кажаш у гэтым прычына, 300% так нядрэнна толькі як яго злавіць а папярэднія тры за такі ж дэп 1750р?
Проста я не зразумеў, што ты меў на ўвазе пачынаць з апошняга я падумаў актывацыю а не дэпанаваць 🙂
мне здаецца у ўсіх па-рознаму будзе рандом, то ёсць калі, напрыклад, я дэпну пад код TYN4 і ў мяне будзе 300% не факт, што і табе выпадзе гэты код з 300% але гэта не дакладна 🙂
а так тры пака фрыспінаў актыўныя ў мяне ад 750р дэп , фрыспіны вейджэр x35 на іх няма макс кэшауту і кошт фрыспінаў 2=1000?(50 па 20р) і трэці пак 1250р (50 па 25р за спін) , па мне так гэтыя саладзейшыя бонусы .
фрыспіны я ўжо актываваў усе 🙂 так, салодкія. але не бясконцыя 🙂
У ўсіх адзін і той жа код дае бонус, пад якім ён схаваны. а даведацца, які бонус трэба дэпіць, вядома.
добра буду чакаць пакуль не знайду правільны код 🙂 магчыма хто дэпне дапаможа
🔗
Увогуле як гэта казіно? Ці варта ўносіць грошы?
Норм казіно,людзі дэпалі гралі і выводзілі.
Пацвярджаю. Верыфікавалі за суткі, вывелі імгненна на скрилл.
Я хну не кажу))віншую.
Pinnacle фрыспіны штодзённыя
Кой Прынцэс
Запускаецца з ПК.! Мабільную, відаць, не зрабілі.! У пошуку няма.!
праз акцыю не запускае яе яшчэ
хех так атрымалася )дзякуй
3 спіны…. усю акцыю больш не давала)
Ёсць мабільная. Заходзіш на старонку акцыі, націскаеш гуляць і з мабільнай прылады запусціцца мабільная версія.
А ў 8 гадзін заходзіў.! Мабыць абнавілі.!
Спс я не ведаў пра маю версію .
Цэны ведаеце ????
У мяне і праз пошук знаходзіць моб версію, проста я прапiсаў толькі Koi без пробела і прынцэс і адразу выдало. Толькі што гуляў.
я дакладна памятаю што за ўсе іх акцыі такога плана, я ўсяго 1 раз атрымаў 5 спінаў, астатнія разы заўсёды 3 ))) не ўяўляю як там 20 спінаў можна ўхапіць, напэўна 1 із 10000 атрымлівае.
На FINNe было 20 спінаў.! Дала ўсяго 27 рублёў.! Галоўнае каб спін быў якасны, а не колькасны.! У наступны раз, калі будзе, скіну.! Скіньце, у каго ёсць.?
Там выпадаюць 20 спінаў, не так ужо рэдка. Хаця колькасць там сапраўды не так важная. З 20 спінаў якраз звычайна пусто. З 5 спінаў таксама можа насыпаць. У мінулым слоце з 5-ці, на першым спіне бонус выдаў ?? ??
крута
Мне фінн у апошні дзень пяць спінаў даў, і на апошнім бонусе злавіў. Шкада, што тры спіны ў бонусе былі зусім пустыя, а два – нармальныя, множнік быў усяго х3
Далей што, зліў ці падняў і вывёў?
Слот, канешне, поўная фігня, звычайна бетсофт не надта шчодры, а тут 3-барабанны слот.
)так слот …… без каментароў, 0,19 цэнта даў і тое дзякуй ахах