Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,089 Адказаў
|
585,508 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Пасля доўгага «ўтрымання» ад фрыспінаў «ГолдФишки», нарэшце далі вось такі вынік
Дзякуй за купон…
так табе яшчэ і наваліла) у мяне 2-3р звычайна😁
так паўгода не пускалі “дэманоў”, напэўна спадзяваліся што буду далей круціць… Не ведаю як у каго, але пасля фрыспінаў, калі працягваю, ідзе канкрэтны зліў. Што за “дуркі” не відаць, там хаця б капала рэальнымі “капейкамі”, не тое што тут)
А дзе купон-то??
Ды вось жа ён… Учора ўбачыў і сёння ноччу пакруціў)
kasper447 дзякуй -;)
Я не табе пісаў, выпадкова цябе цыта́тнуў. А пра твой пост магу сказаць наступнае. Атрымаў фрыспіны. Насыпала 1000. Пайшоў гуляць у іншыя слоты. На балансе стала 5000тыс. Гуляў з тэлефона на дачы. Не дрэнна. Потым так нечакана. 4000 з балансу зніклі і засталася тысяча. Вэйджар нідзе не адлюстроўваецца. У маіх бонусах пусто. Карочэ чуды )
Штосьці я нічога не зразумеў, учора былі бонусныя “капейкі” пасля актывацыі купона 50TTOLEG у ГолдФішке. Ну дакладна памятаю былі аж 4,24р, сёння заходжу ў казіно, а іх на рахунку ўжо няма… Ну і ГФ, ну і цуды. 😎
гэта кідок. пры тым канкрэтны. можна паспрабаваць качнуць за 4.24 напрыклад скаргу стварыць і на профільных форумах распаўсюдзіць інфу, каб ведалі іншыя
Так некаторыя нават тут на форуме думаюць, што я да іх прадзіўна стаўлюся, таму “хвалю паднімаць” не буду сума бонуса ж смяшная… Каму трэба той ужо зразумеў а гэта галоўнае. Тым больш, што там яшчэ жывыя грошы 😎
я ўжо як-то пісаў наконт голдфішкі, але мяне высмеялі і сказалі ісці далей гуляць у скрыпты. я па-ранейшаму лічу голдфішку вельмі няшчырым казіно, а іх падтрымка – гэта фрукты яшчэ тыя. заблакавалі мяне, калі ў мяне ўзніклі падазрэнні, што яны ўмешваюцца ў гульню: падчас бонуснай гульні пастаянна віслі барабаны. я звярнуўся ў падтрымку і выказаў ім падазрэнні, пасля чаго, не атрымаўшы адказу, мне заблакавалі акаўнт і папрасілі прадставіць докі, колькасць якіх проста неверагодная – у банку пры крэдыце прасілі менш. я нічога не стаў рабіць, проста забіў на гэта дзірачастае казіно. нядаўна заходзіў на іграфорум і ўбачыў іх прадстаўніка, як ён распісваў, якое сумленнае казіно голдфішка. я яму задаў пытанне і выклаў, як было ў мяне, пасля чаго мяне і там высмеялі так жа і форумчане, а прадстаўнік сказаў, што такога быць не можа і што за пытанні пра сумленнасць казіно не блакуюць, інакш у іх нікому было б гуляць, і сказаў, што вырашыць маё пытанне. ага, месяца два ўжо рашае, а на ўсе мае пытанні маўчыць і каментары мае выдаляюцца практычна адразу. вось такое сумленнае казіно – ржавая фішка. Друзья, я нікому не навязваю, проста дзелюся вопытам.
Ну так, падтрымка ў ГФ застае жадаць лепшага і з гэтым варата што падрабіць… падвісанне барабанаў у мяне, як правіла, лечылася чысткай печыва… Прычым гэта можна сустрэць у зусім любым казіно… Ну і, трэцяе – тэма не для абмеркавання ГФ, а для абмеркавання бонус-кодаў, да якіх твой пост не мае ніякага дачынення:-)
Зразумеў, прабачаюся, што не па тэме
А мне ўсё час назва падабалася, вельмі хацелася туды зайсці, але прачытаўшы водгукі я ўстрымалася) Так і не зайшла туды).
Уражлівы выйгрыш….
Я шчыра кажучы ні разумею, як там са спінаў па 10 капеек людзі па 5к выводзяць.
😁 з тыквы выводзіў 32к)))) сам быў у шоку)
У мяне было з капеек пару раз нават 9- 12 к вывяла.Было.
Newidimko, а што такое тыква?
Гэта іхняя дурка 😁
У Эльдарада кажуць, што бонус-код “only for real players”, г.зн. відаць для дэпазітараў…
Так і ёсць. на жаль, наша акцыя даступная толькі для гульцоў, якія зрабілі дэпазіт 😔
Цяпер усё зразумела. А я разважаю, здаецца ні адна назва казіно з гарбузом не звязаная)) Думала 🤭 тэрмін нейкі новы)) ,СПС
Дзякуй, зараз падправлю. Сумна, канечне. Проста
Прабачыць і адпусціць 😁
спраў
З Расіі не прымаюць.
хз я спакойна адкруціў спіны, цэнтр Расіі – Новасібірск 😁 і без VPN