Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,147 Адказаў
|
589,438 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
🔗
вас што ковід ўсіх зачэпіў у той тэме пісаць? ?????????? Робінгуд )то дзе_))) чыстальшчык
Ага.. за свае…
адзін на usd кашалёк , другі на гр
Да ковід усіх зачапляе! забыў я ! а адыгрыш за свае ж у Vavada
Хлапец ішоў да поспеху,але не пашанцавала??:-)
Гэта не бездэп,калі адыгрыш за свае,у наступны раз мінус будзе забяспечаны!
За селектар дзякуй.
Робін стрэлу на аблаку заўважыў? гэта я выклікаў ????
да многім відаць ,заходзяць такія бонусы ў такіх казіно ,я за ваваду
Шаманіў ці што?
Я таксама за ваваду,но бонусы, у якіх адыгрыш за свае, тут не постяць .
Ок ??![]()
Выводзіў са селектара бонуса?*
Пакуль не,адмянілі вывад,бо я круціў усё падрад,а кола дайс нельга круціць у іх,таму абнулілі вывад
2 разы адмянілі, аргументуюць 1-ы што не дакруціў, прадбонус, 2-і раз я дакладна ўсё скруціў паставіў на вывад – тое ж самае, зараз хачу ўпэўніцца) але карэшу вывелі праўда пару сотак, надзея… ???????
Так яны цяпер будуць табе абнуляць кожны раз вывод з купонаў
Чаму гэта,я ж пасля не гуляў гэты дайс колесо.
я на ім капейкі дабіваю ,каб бонус актываваць толькі, і то ў апошні час піша, што забаронена
не дрэнна стаўка ў 2 рублі сыграла ??
Мяне, здаецца, нават з купонаў абнулілі . Потым я плюнуў на гэтую затею
а так у іх дэп ад 1р
ЗЫ СЛОТ КЛУБ
Ух, як зараз заліцела кола за заход на сацалцы, спачатку дало Level up да Legendary, потым Cash выпаў, ну думаю зараз 10 еўра дасць і хоп 35 еўра выпала) бывае ж
Віншую! прыгожа , мне ні разу Cash не выпаў, а колькі ж я гэтых колаў пакруціла – будзь здаровы)))
я дзе-то легендарнае кола каля 50 раз круціў) ачкі выпадалі пастаянна ў вялікай колькасці ні разу не выпала, а вось сёння тыпу з эпічнага кола левел ап і адразу так 35 еўра) трэба ўсе ачкі туды ўліваць у гэтыя колы, лепш ужо чым легендарныя білеты купляць, поўны адстой)
ну так лагічна, што ачкі толькі на кола трэба траціць, таксама часта кручу яго раз 20 запар білет, коіны – білет, коіны) быццам 2 разы па 10 выпадала і адзін раз 30
да ўжо, ад білетаў карысці нуль,
А ты не ведаеш, як у дыскордзе трапіць на розыгрышы? яны мне дасылаюць на пошту апавяшчэнні пра вынікі розыгрышу, а пра пачатак розыгрышу няма ніякіх апавяшчэнняў
2 разы па 10 падала і адзін раз 30 – таксама не дрэнна
мне пра пачатак таксама дасылаюць,хоць не падпісваўся нідзе нічога
??????
а ўсё чаму? таму што пойнтамі падграваў )) фартабог усё бачыць
а ўсё чаму? таму што пойнтамі падграваў )) фартабог усё бачыць