Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,863 Адказу
|
624,259 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
калі LSBET прышле на 5 еўра, не бярыце бонус, потым, калі не зробіце дэпазіт праз тыдзень, прыйдзе на 10 еўра бяздеп) толькі адзін раз можна атрымаць, аказваецца
канторы, якія аўтаматам не блакуюць забароненыя слоты для адыгрышу бонуса і пускаюць у іх апроры кидло
везе .!. сабачым, а норм пацыкам не дастаецца прызоў) Трэба ў суппорт скінуць няхай Сосо Пшешвіашвілі зробіць
ўжо скінута ўсё) у дыскордзе абмеркаванне ідзе
так, там адкажуць, гэта акаўнт яго ката або бабулі-лудаманкі і мы дазволілі.. Але дэбілізм ідыётаў уміляе, нікі нават ляпяць практычна аднолькавыя 😁, а мы яшчэ баранoм пішам пры стварэнні мульта кукі для пачатку хаця б чысціце, потым не нойце заблакавалі рахунак ні за што, і мультаў у нас НЕ НЕ НЕТУ..😁
Упершыню чую пра такі прома-код
скажу больш, выложаны код быў, ужо неактыўны)
без негатыву паведамленне напісаў, калі што)
Па ўсім відаць, гэта альбо індывідуальны, альбо аднаразовы бонус. Ён не актывуецца.
🔗
Першая літара прапушчана)) PQG5VKSBOAS2I
хто-небудзь выводзіў са Svenbet? Ці варта замарачвацца?
Хутчэй за ўсё для ўсіх. Быў бы індывідуальны, то без дэпазіту.
Максімальная колькасць актывацый дасягнута
А ў лісце быў прома-код? Ці не мог бы ты напісаць прома-код, бо падтрымка кажа, што ў лісце ён быў.
Промакод ёсць напрыканцы, працуе толькі тым, хто атрымаў ліст, ужо праверыў. Промакод TAKEFS, здаецца!
Так, яны просяць скрыншот ліста
Casumo
5 спінаў у Buffalo Blitz 2
У мяне пусто 😔
Фантастычнае казіно. Код не актываваўся, напісаў у падтрымку, спыталі дзе ўзяў код, сказаў на старонцы прамо. Пасля гэтага сказалі, што ў мяне мульціакк (я ўпершыню пра гэта казіно чуў увогуле), і заблакавалі.
Раю 10 разоў падумаць, перш чым рэгацца там.
Ооо Вышэйшыя розумы зноў дизы ставяць , на норм бонус)як бы я вінаваты , што яны яго атрымаць не змаглі Пхаах
Усім выдаюць. Бяру ўжо на 3-і акк. Крываручныя няхай далей плачуць.
Я таксама атрымаў нават не праз падтрымку
да проста бясіць гэтыя чувакі, якія не атрымалі і ставяць нібы мінусы) Як быццам той, хто выклаў, вінаваты ў тым , што яны не атрымалі бон
Чакаю сваю бясплатную стаўку заўтра
мне далі 5 фрыспінаў у бонанза))
Код актывуецца ў профілі, у прамо.