Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,090 Адказаў
|
585,610 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Ну магчыма Вязнікі пад санкцыямі 😁 А так не ведаю. Многа выпадкаў, калі даюць праз аднаго, нягледзячы на краіну.
не даюць рф
хаця самі прыслалі
якіясьці дурачкі, хто будзе там гуляць без бонусаў. еўрапейцы што ль)
Украіна атрымана прынамсі. Ну а што тычыцца самі прыслалі, то ў гэтага казіно па-ранейшаму дастаткова косякаў. Хоць плацяць яны, здаецца.
Кера се. У цябе чат па-руску 😁. Відаць, унутраны перакладчык чату.
Я з Расіі, але сказалі, што толькі дэпазітарам.
лгуць. у мяне дэпазітаў там было больш за 10
Ну значыць, усё з імі зразумела)
ты сам-то атрымаў? зноў жа, напэўна, для еўрапейцаў
так атрымаў і зліў звярніся ў чат усё павінна быць ок
Магчыма код няправільна скапіяваў? Я толькі на сайт зайшоў, выскочыла акенца, што сёння можна актываваць бездэп, падрабязнасці ў Фэйсбуку.
да не ўсё правільна ўводзіў, вырэж-ўстаў. да і пафіг, не думаю, што я шмат страціў
значыць у цябе ёсць незавершаныя гульні, у якіх бонусныя грошы завіслі, у мяне норм актывавалася ўсё
Калі нецяжка. Усе абмеркаванні і іншыя пытанні адносна бонусаў і кодаў пішыце, калі ласка, у гэтай тэме. Каб не засмечваць асноўную. Дзякуй.
заходзіш у мае бонусы і актывуеш. і яшчэ раз нагадаю туды не пішы там купа людзей падпісана. і кожнае паведамленне не па тэме пздц як раздражняе
Учора прыйшло ліст, што цяпер скрыні даступныя без дэпазіту. Зайшоў, праверыў, сапраўды цяпер адкрываюцца без дэпа.
так мне ўчара таксама прыйшло
Ну я да таго, што ў першы раз таксама пісала, што дэпазіт не патрэбен, а ў саміх сундучках патрабавала, вось і паведаміў тым хто не захацеў пераправяраць.
Што тычыцца Колумбуса. Гэты код для ўсіх, у каго пацверджаны тэл. і пошта, і не важна быў деп або не.
Вось такое пісьмо прыйшло.
Не. Гэты код толькі для новых карыстальнікаў. Не ўводзь у зман.
Не. Я ў чаце размаўляў хвілін 10 таму. Сказалі верифікуйся і налічым спіны ўручную.
Ну калі я размаўляў пару дзён таму паслалі. І так. Я ўжо вэрыфікаваны там быў. …
Я таксама там даўно зарэгістраваўся.
Вось як аператар адказаў.
Залічылі праз чат на працягу пяці хвілін.
Ну ўвогуле я павёўся,маўляў прыйшоў ліст і гэтак далей,тыпа налічыце пліз. Спыталі а спрабаваў уводзіць. Сказаў да,но выдае памылку. Па выніку сапраўды залічылі ўручную. Дзякуй !
Так у лісце нідзе ў умовах не напісана, што трэба абавязкова зарэгіцца.
Сказана, што трэба пацвердзіць тэл. і пошту і ўсё.
Я таксама, дарэчы, атрымаў
Калі вы ніколі не рабілі дэпазіт, бонусныя грошы не адмываюцца, пакуль вы не зробіце першы дэпазіт.
If you have never made a deposit on the Website all funds will stay as bonus money until at such time a deposit is made. Once you make your first deposit, any bonus money at that time in your account will now be subject to standard wagering (play-through) requirements.