Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,347 Адказаў
|
602,516 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так у мяне перыядычна сайт не працуе , таму і спытаў і заходзіць толькі праз VPN, у VK знайшоў нармальнае люстэрка ўсім дзякуй
А тое, што прайсці рэгістрацыю нельга, не верыфікаваўшы нумар, які немагчыма верыфікаваць, бо там даступныя толькі два коды краін +61 і +64, табе ўвогуле па барабану?
Тая ж п’янка
Блін не заўважыў. Выдаліў
Праз падтрымку спрабаваў?
даюць 40 спінаў па 10 рублёў у гаўнослот, адбіваць на свае вэйджар Х 25, у топку гэтую памыйку і покер іх туды ж..
Як ведаў -не хацеў яшчэ постыць….
ды а ты пры чым, бонус ёсць, ёсць, дапішы толькі ўмовы… а сметніца яна і ёсць сметніца, я не ведаю, чаму яны яшчэ не зачыніліся, барахтаюцца яшчэ, як той жа Пелікан..😁
пост дзеля поста.
васаби вышэй напісаў, дадай, што адыграеш на свае.
гадзіна прайшла, па**баць чалавеку.
Цяпер ваша велічнасць задаволеная…И не надо наезжать как будто я тебе что-то павінен…Мы нават не знаёмы…
ты дурны ці прыкідваешся?
ёсць правілы.
ты запостыў бездэп, будзь добры ўсе ўмовы прапісаць.
Заўваж, я цябе не абражаў… Я ж напісаў, што не ведаў правілаў ці сляпы… Як бы я мог ведаць, што будуць прэтэнзіі і незадаволеныя…. З вамі размова закрытая… Трэба быць культурней…
да не ругайцеся з-за лабуды..
Народ, у slothaus.io хто-небудзь выводзіў?
раней выводзілі імгненна, зараз невядома, магчыма і кінуць
Стары правераны казіно, хоць і на скрыпце, праблем з вывадам быць не павінна. Я сам асабіста выводзіў, праўда не вялікую суму.
хто на пд зарэгістраваны, майце на ўвазе, што гэта будзе мультыакк
а як там рэгістравацца калі расійскі нумар не пускае
Раней расіяне рэгістраваліся, а як зараз не ведаю. Пахожа, новыя рэгістрацыі забаранілі, а старыя яшчэ могуць гуляць.
У праліце Расія, падаецца, стагоддзямі там зарэганы – выдае вось такую хрэнь, калі з календара ў слот спрабую трапіць, і мінулыя фрыспіны так было, ні VPN, ні змена браўзэраў, ні нічога не дапамагае…
Праз Германію нармальна ўвайшоў. Фс актываваў.
не ведаю праз якую ты там Нямеччыну зайшоў, я і праз Марс спрабаваў бясполезна..Што ёсць тое і заскрыніў і ў мінулыя спіны такое ж хрэнь
Там яшчэ сам ZenMate можа глючыць. Бясплатная версія ў гадзіны пік пастаянна абрываецца, плюс і IP-адрас можа быць не нямецкім, хоць і пазначана, што Германія. Проста я бачыў і ў той, і ў гэты раз расіяне лайкалі пост з акцыяй, так што, можа сапраўды старыя аккі працуюць.
Паспрабуй іншы впн