Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,343 Адказу
|
601,905 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
10 на днях выпадала з вэйджарам х20, 120 вывеў
Не сцы, гэта вельмі вялікая кампанія, яна не кінула гульцоў, бо рэпутацыя дарагая. Папрасілі прайсці верифікацыю, калі няма мульта – выведуць 100%, гэта кампанія-спонсар ва многіх турнірах па кіберспорце. Ім вашы заносы ў 100-200$)
А я не змог пачакаць 2 дні і зліў адбіты 220$(
здарма, сумна, таксама чакаў вываду больш за суткі, да гэтага праз абменшчыка заўсёды выводзіў, а тут аказалася, што яны забаранілі пераводы паміж акамі а Пинакл так, выведзе без пытанняў, там брэнд
комеон бы вывеў, націсні на іх)) учора цэлая гісторыя была з пацверджаннем тэлефона😁
Хотел сегодня депнуть в Пиннакл в первый раз, но решил посмотреть перед этим информацию о депозитах и выплатах. Почему-то при выплатах указаны какие-то большие комиссии, при чём независимо от валюты счёта и платёжной системы. Подскажите, кто выводил, это действительно так?
1 раз у месяц без камісіі, а потым – такія!
Зяркало для Пінэкл.!
Пішам у радку пошуку тэлеграма:
Pinnacle | Пінэкл
што ?) бро давай падрабязней
Зноў “цвярозы” ? 😁
ён, напэўна, гэта меў на ўвазе)
трэція суткі вашыя бездэпы лавлю ,не сплю ??????
Ну хз, нідзе не напісана, што ў першы раз за месяц без камісіі. І онлайн-падтрымка ў іх другі дзень не працуе. Таму і спытаў..
Ён і напісаў. Запускаеш тэлеграм. У пошуку ўбіваеш Pinnacle
Павінна з’явіцца група гэтага казіно. Уступаеш у яе. Там будзе актуальнае люстэрка.
А што ты кожны дзень гэта пхаеш?Усе ведаюць там кожны дзень гэта акцыя.
Гэта даўно ўжо ёсць у тэме з календаром. І, натуральна, можна кожны дзень, гэта не навіна
Я ўчора ўвесь вечар некрофіўся не мог з ківі дэпнуць, памылку выдавала, табе пашанцавала відаць) Я таксама 20 хацеў вывесці, учора псіхануў, далей гуляць пачаў, падняў да 65, цяпер чакаю пакуль паправяць ківі.
Так гэта не важна, пакуль казіно плаціць, значыць, не бязвыхадна.
У іх заўсёды так было. Першая выплатa ў месяц бясплатна, а далей камісія. Проста гэта контора накіравана пад прафесійных стаўшчыкаў на спорт і там такія сумы ставяць і выводзяць, што камісія ў 15 еўра будзе капейкамі. У падобных контор часта такія камісіі. У азіяцкіх праф БК увогуле ўсе вывады з камісіяй каля 10 даляраў і мінімальная выплата пару соцень.
У іх, відаць, і адбіваць неабавязкова. Я нядаўна з 10 еўра бездэпа падняў да 30, так 20 былі на рэальным балансе, а 10 абмежаваныя. Праўда выводзіць не спрабаваў, хацеў больш набіць і зліў.
пагуглі агляд на казіно, нам напісана!
у мяне чамусьці няма гэтага календара,кінь спасылку
Лягчэй у саппа сваё люстэрка атрымаць, у тэлеграме не заўсёды замацаванае працуе, не паспяваюць абнаўляць, калі блакуюць.
адыгрываць на свае?
Паходу, так ((
ну дык укажы ў сваім пасте
Лягчэй напэўна ў тэлеге набраць Пинакл, чым чакаць пакуль табе табе сапорт адказьнe. Кожны дзень цяпер пытацца будзеш, з календаром.!
У тэлеге кожны дзень цяпер абнаўляюць.!
я ж абрадаваўся 7000 насыпала…за свае