Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,313 Адказаў
|
600,925 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
так, усё як звычайна, відаць мульты паляцелі статкам, не здзівлюся, калі гэтыя спіны закроюць або ўмовы ўскарацяць.
Спачатку яны людзям выводзілі без дэпазітаў і вэрыфікацый… А ты выводзіш тысячу баксаў..??
Я спрабую вывесці жалкія 2000 рублёў) косар не перашкодзіў бы, ды нядаўна Х800 занёс у крышталах, зараз, дарэчы, скрын у заносах вылажу
ну тады мульты жгуць 100 пудоў, ад таго і праверкі пачаліся
Ды, усе ўзмацняюць, у мяне да пачатку снежня ўвогуле ціха было, цяпер хоць пайшло, сёння ўвогуле першае месца ў грашовым турніры заняў у сацыяльных турнірах атрымаў 30 еўра) 40 еўра ў сераду выведуць)
а сацыялька дае спачатку нямнога, потым пра прызы на 5 месяцаў забудзь, там таксама купа мультаў мые гэтыя капейкі, тыя часцей заносяць..Я таксама не разумею, чаму мультаў не прыбіраюць, маглі б тады ўвесці абмежаванні па рылах у турнік, а то цяпер 250К набітых фішак і ў прызы не трапляеш…
не ведаю, у мяне ўсё добра ў турнірах, на білеты першыя месцы часта атрымліваў, грашовыя таксама выпадаюць, я толькі пачаў, а ўжо выйграў там 100 еўра у агульным
ну ўбачыш, у мяне таксама 120 еўра але гэта за год, у верасні амаль тры дні запар у прызах бываў па 10 еўра, потым раптам адрэзала – у першыя 500 не патрапіць, таксама там круцяць як ім трэба і з выплатамі, і з патрапляннем у прызы..
Ок, пагляджу, паназірую) На суседнім форуме пісалі, што мульцікаў баняць толькі так у сацсетках
Тут выводзяць? Паставіў на вывад 21 еўра
Не ў курсе,сам не выводзіў,а што там без вагера былі?
У казіно таксама ёсць. Проста там ліст прыходзіць без згадвання ў тытуле слова казіно і можна прыняць за спам.
Летам выводзілі.
З вагерам. Залічыла 29 еўра, хацеў вывесці, а фіг там. Вагер 60.
Вагер то я адкруціў, як бы паставіў на вывад, не ўпэўнены, ці ўсё я так у вывадзе ўказаў, там 1 спосаб быў, банкаўскі пераклад
усё правільна, калі дэпазіту не было і твая плацежка не прывязана – вісіць толькі адзін вывад, банкаўскі пераклад, а з банкаўскім перакладам можаш хлебнуць гора з рознымі еўрапейскімі IBANамі і іншай банкаўскай лабудой.. Так што лепш зрабіць дэпазіт і ставіць на вывад на нормальную плацежку
Зразумеў, дзякуй, а вейджар на дэп ёсць, не ў курсе?
гэта не падкажу тэрмсы глядзі або ў саппорта спытай
Зразумеў, дзякуй за інфу!
Ды.. поінт депнеш яшчэ)
А куды выводзіў? Гэта Пінэкл.!
На скрылл выводзілі без дэп і дока.
На Skrill
а гэта уласна куды ?!
Не працуе ні той, ні другі. Дэпы былі.
Не ведаю, у мяне ў пинакл няма метаду дэпазіту і выплат са скрилл, толькі нетеллер
Дэпы былі , не працуе ))
Ты дзе гэтыя промо адкапалі?? У сапорце паспрабую актываваць зараз