Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,094 Адказу
|
585,906 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Якаясьці чуш – мне таксама, як і Айдару, сказалі толькі для дэпазітараў
вас надурылі😁
Сам у аху актываваўся, але блін 20 руб. толькі дало)
Сам у ахуі актываваўся, але блін 20 руб. толькі дало)
Можа трэба рускае меню выбраць ? У мяне, памятаю, раз на англійскай нічога не давалі – выбраў рускую і далі – хз, карацей
Як варыянт пабалавацца з валютамі. У мяне даляр зараз па змаўчанні. Пойду пабалуюся з рублямі.
Напішы потым сюды, як поспехі.
Хто актываваў без дэпазіту, можаце не радавацца) Вось што ў чаце сказалі:
Каму ляніва перакладаць: Так, іншым атрымліваецца актываваць, але толку ад гэтага мала – калі карыстальнік не рабіў дэпазіт, ён выйгрыш не атрымае. Гэтыя бонусныя коды толькі для тых, хто рабіў дэпазіт.
Ты мяне трохі апярэдзіў. Я паспрабаваў і з іншай валютай. Та ж самая гісторыя. Ну думаю – яшчэ раз у чат. Прыкладна тое ж сказалі. Сэнс той жа, у агульным.
ну і няхай яны ідуць на хуй тады 😆
Толькі для дэпераў. Так у чаце сказалі.
цябе падманулі, у мяне актывавалася і без якіх-небудзь дэпаў, папрасі іх пакляцца, што для дэпaў. Для дэпaў іншы код, мне на пошту прыйшоў, FM25
Дапаўню крыху. Сума бонуса 250 рублёў. Вейджэр 40. Пра макс вывад не напісана нічога.
было б класна, калі б хто-небудзь яшчэ там быў у чаце
Адказалі праз хвілін 10. Паспрабуй напісаць запыт і тупа забіць на час. А не тупа сядзець і чакаць. Адкажуць.
запыт у чаце пакінь.код на пошту прышлюць.толькі ўсё абышла, няма дзе ўвесці)))
Добры дзень !
Ваш промакод на бяздэпазітны бонус трытыпы
Вам трэба ўвесці яго ў радок актывацыі бонусаў у раздзеле Бонусы- Бонус па промакоду
гэтай радкі і няма….
https://mir-azarta.com/ru/bonus/default/enterCode
не дзякуй)
так мне ў чаце цябе апярэдзілі)))) так што не дзякую)))
толькі ён не актывуецца.і пра макс кэш.напісалі ў залежнасці ад вашага статусу і вашай дэпазітнай гісторыі.падазраю, што тыя, хто не дэпазітаваў, толькі 250р і змогуць вывесці))))
не атрымалася ўставіць выяву.сапраўды калі не было дэпазітаў вывад 250р
Усё актывавалася без праблем. А вывесці, наколькі памятаю, была падобная казіначка. То ці x2 то ці 3.
як я зразумеў,макс кэша няма,проста калі не дэпалі то макс вывад у месяц 1к рублёў
![]()
Якаясь дурніца, 500к дэпанаваў а 400к толькі можна вывесці ў месяц😁
у мяне таксама ўжо амаль 1 гадзіну цішыня і ў чаце напісаў і запыт пакінуў….