Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,260 Адказаў
|
597,241 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Напісаў ім прыкладна наступнае – Ру, Кз і Бел з’яўляюцца саюзам, не маюць паміж сабой мытнай і некаторых адміністрацыйных межаў, я расіяні́н але мае дакументы пры гэтым дзейнічаюць, і дадатковай рэгістрацыі не трэба.
Езджу сэзонна на мяжу растаможваць свае грузы, што паступаюць праз КЗ, а жыву ў гэты час у сваіх дзядзькі і цёткі. Здаецца, тлумачэнне іх задаволіла
Так паспрабуй мінімалку дэпнуць і выводзь, хоць я сумняюся, што яны выведуць, прыдумаюць нейкія казкі, каб заблакаваць рахунак.
Спачатку няхай пацвердзяць верыфікацыю, а ўжо потым можна і деп
Мяне вэрыфікавалі, але я з-за гэтых капеек не буду замарачвацца, думаў большага кэш аут, прасцей проста дэпнуць мінімалку ,і так жа падняць ,толькі ўжо без абмежаванняў, а то макс. кэш аут 10 бачэй такое сабе.
Я калі рэгістраваўся мне сказалі так:”Гульцы з Расіі могуць гуляць у нашым казіно , проста абярыце іншую краіну, так як яшчэ не дадалі РФ у спіс краін”
Праверка не праблема,пасля дэпа могуць і заблакіраваць.Не зразумееш гэтыя замежныя казінахі,у іх свае правілы.
Дзякуй за адказ. Ну я такі слепашара, мне пра кэш-аўт ужо саппорт сказала, але ў прынцыпе палавіну дарогі кідаць не хачу, слоты ў іх ёсць, іншыя гуляюць – таварышы гулялі таксама на выйгрыш, праўда.
Ну калі на аскгамблерс ёсць гэтае казіно, то можна іх паімець, я якось у казіно cadoolа з agcoin падняў 5к, зрабіў мінімальны дэп 1.5к, адмыў яго на 1х і паставіў на вывад, працэс верыфікацыі запусціўся як толькі адмыў agcoin. У выніку цягнулі 5 дзён, напісаў скаргу на аске, як толькі яна з’явілася на сайце – яны адразу рэагавалі, пісаў каравой англійскай, ну ўсё роўна ўсе мяне пачулі і зразумелі, праз пару гадзін верыфікавалі і вывелі))
p.s. Бараніцеся за свае правы ????
Гляньце ў slottyvegas код SV101. Еўрапейцам даюць 5 Cash Spins на Santa vs Rudolf. Праверыць не магу, нешта яны перасталі прымаць Украіну.
Так за свой англійскі я пачаў прабачацца адразу – жанчына была стрыманая, але ў цэлым паставілася з разуменнем
яны без вагера, а то пра вагер нічога ў ўмовах не знайшоў?
Добрае пытанне!!!!! Я сам пра вагер нічога не знайшоў. Будзем спадзявацца, што без)))
Кароч, выпала 10 фрыспінаў, а з іх упала 2,5 рублёў – ну калі яны без вэгера, можна кожны дзень заходзіць і назапашваць, а потым сыграць…
Мне 3 фрыспіна, а з іх 47.50р )))
Байціў на 20 фрыспінаў і пераскочыў на 3 фрыспіна, аказваецца не важна колькі спінаў – галоўнае, каб яны былі якасныя)
У слот зайшоў – ніякага кола не было. Дзіўна. Раней удзельнічаў у розных акцыях там.
Адправіў ліст пра вэйджэр у Піннакл. Будзем чакаць!
З 10 фрыспінаў упала 60 рублёў!
Будзем чакаць.!
У каго-небудзь ёсць доступ да казіно 100pudov club
Пачаў там бонус адыгрываць і на табе.
Адбылася ўнутраная памылка сервера.
У Пінакле няма вэйджара на выйгрыш з фрыспінаў, калі ты пра гэта пытаўся
там адразу ідуць на рэальны баланс
А выводзіць як, у курсе?
не выводзіў адтуль, ну паглядзі сам у раздзеле)
Увага
Кампанія Pinnacle прыкладае ўсе намаганні, каб правілы апрацоўкі плацяжоў дазвалялі ёй выплачваць кліентам дакладныя сумы выйгрышаў, адмаўляцца ад камісій і прапаноўваць найбольш выгадныя каэфіцыенты анлайн-ставак. Па магчымасці наша кампанія бярэ аплату камісій за трансакцыі на сябе, аднак у выпадку несувязі з патрабаваным значэннем ролавера, якое ў тры разы перавышае суму дэпазіту, з сумы вывядзеных сродкаў, апрача дзеючай камісіі за вывад сродкаў, уздымаецца камісія за апрацоўку плацяжу ў памеры 10 % (мінімальная камісія складае 20 долараў ЗША або роўную суму ў іншай валюце). Звярніце ўвагу: мы пакідаем за сабой права адхіляць запыты на вывад сродкаў у выпадку несувязі з патрабаваным значэннем ролавера.
Дадатковую інфармацыю аб камісіях глядзіце на старонках Варыянты выплаты на нашым вэб-сайце.
Дэп там 3 разы адкрыціць трэба або возьмуць 20 баксаў і 10%, калі не выконваць умову.!
А як бонус вывесці – не зразумела.! Да 25 снежня можа пакапіць па акцыі:
Казіно Pinnacle – сёння кола ў слоце Jingle Spin?
Штодня кручучы барабан, вы атрымліваеце шанц выйграць бясплатныя спіны ў абраных гульнях кожны дзень з 1 па 25 снежня 2020 г.
У межах гэтай акцыі ў вас ёсць шанц атрымаць бясплатныя спіны ў паказаных ніжэй гульнях.
1-7 снежня 2020 г.: Jingle Spin
8-14 снежня 2020 г.: Aloha! Christmas Edition
15-21 снежня 2020 г.: Secrets of Christmas
22-25 снежня 2020 г.: Fruit Shop Christmas Edition
Там у іх яшчэ такі момант быў, што толькі адзін вывад у месяц бясплатны, а за астатнія – камісія 12 еўра. Так што да канца акцый лепш не выводзіць.
Будзем гуляць да канца снежня.!
Толькі што прыйшоў ліст ад пинакл: