Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,967 Адказаў
|
578,571 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Можа каму-небудзь будзе цікава:)
На Марсбеце мінімальны дэп 10р – я зрабіў 25р+100% на дэп, 50р, і атрымаў яшчэ 30 фс у якімсьці дыркавым слоце па 1р, вы знойдзеце яго ў сябе ў бонусах, калі ў каго-небудзь на ківі няма нават 10р, можна на селектары атрымаць па 5р на ківі раз у 12 гадзін. У мяне ўсё))
Менавіта маРсбет !? не максбет!?
Так марсбет-Marsbetкропкаком
Што за селектар?
Уважуха такім! Рэспект тым, хто ўмее дзейнічаць менавіта ў такім ключы! Драбяза, але прыемная і жалезная!!!
Гэта Казіно з мінімальнымі стаўкамі за спін, тыпу голдфішкі толькі там купа правайдэраў, і розныя бонусы ёсць, 5р на ківі кожныя 12 гадзін, крутнуць колы і ўсе грошы без вэйджэра праўда капейкі ну ўстраліць можа, учора 7к вывёў адтуль
На Марсбеце ў бонусах нейкае кола знайшоў,пракруціў,бакс дало ў бонусы. Каму цікава пашукайце. Пашарце
Выдае памылку, у саппорт пісаў – нічога тлуставага не адказалі ‘карыстальнік mobile.marsbet.com не адпавядае ўмовам‘
Фрыспіны атрымліваюцца пры ўводзе прамо-кода ў раздзеле Мае бонусы, да 05.11.2020 23:59 UTC+3
Старыя рэчы сюды кідаеш, блін, з тэлеграма ці з пошты!
У селектары толькі ….. гуляюць,яно даўно ў чорным спісе ,і скрыпт з скрыпта🤬
Калі не памыляюся, селектор гэта скам праект, пра яго купа негатыўных водгукаў і відэа ўжо знята.
У мяне напісана до 11,11,2020
del
У сакавіку хто бонус мыў, калі провайдэр не адкрываецца, тыпа энды і г.д., то значыць нельга мыць?
Там глюк, па-мойму нейкі – па сутнасці ўсе павінны адкрывацца, доўга дакі правяралі? а то я толькі сёння нарэшце здолеў ім скінуць)
Учора вечарам кідаў, раніцай праверылі, усё нармальна, налічылі 500.
Ясна)
зразумеў, дзякуй, буду чакаць праверкі) сумніўны, канечне, вагер Х50 для адмывання) але паспрабаваць можна)
Я за 20 хвілін адмыў, у Эндорфіне пераважна катаў, ну мне здалося, што вельмі лёгка, сыпала з усіх бакоў)
а ў якіх слотах калі не сакрэт?і якая макс стаўка пры адмыванні?
Калі загружалі докі,адразу праходзіць,ці ў чаканні?У мяне ўсё яшчэ ў чаканні(
Мяне вінаваціць не трэба потым толькі))) бо ў каго па-рознаму гуляе))
У Book of santa, Red cap, mongol.
І яшчэ ў NetEnt па 10р х368 злавіў у гульні, дзе бойкі тыпу на сеге, я забыў, як яна называецца, але з яе ўсё пачалося)
Калі загружаў док, адразу сышлі, ці стаялі ў чаканні?
Кінь скрыншот, каб я зразумеў, пра што ты, а так быццам надпіс «у чаканні» – гэта значыць, што яны правяраюць, калі мы атрымлівалі, то казалі 12 гадзін – праверка, зараз гляджу ўжо 2 сутак
Усё так і павінна быць
Не збірай больш мэблю, зусім ты, як быццам першы дзень шпіліш..У чаканні праверкі тваіх докаў, калі што ім не спадабаецца прышлюць ліст на мэйл што трэба яшчэ загрузіць, калі ўсё гуд, таксама прыйдзе ліст на мэйл што ты прайшоў праверку і 500 драўляных ужо будуць на рахунку..я ўжо ўсё зліў..😁