Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,865 Адказаў
|
624,323 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну далі 1000 вагер 30, вывад 5000р макс) зліў у прагматик бывае што
Мне ўвогуле далі 100 еўра, чаму – не ведаю ахахахха. Сказалі вывад х5 ад сумы.
Ужо не даюць. Вось што адказалі: “Прабачце, але пакуль я не магу даць вам бонус. Я збіраюся ўдакладніць у адпаведным аддзеле, і, калі вы адпавядаеце крытэрыям, мы звяжамся з вамі.”
Адграў вагер. На балансе 15к. Паставіў на вывад двума плацяжамі
10к і 5к
Што і як вывеядуць – адпішу
Так і не знайшоў лайв чат напісаў ім на пошту чакаю адказу
усё кіна больше не будзе..У школоты деньги кончыліся..😁
Закрываем раздачу 1000 RUB за рэгістрацыю ў Лилибет!
У сувязі з тым, што мы не чакалі такой вялікай цікавасці з боку гульцоў, мы вырашылі, што на дадзены момант не можам прыняць больш новых гульцоў, у сувязі з гэтым мы прыпыняем раздачу бонуса 1000 RUB за рэгістрацыю!
Прабачце за прычыненыя нязручнасці!
Адзінае, што мы пакінем дзеючым – гэта бонус 500 RUB пры мінімальным дэпазіце ад 500 RUB. Бонус можна выкарыстоўваць для гульні ў казіно або для ставак на спорт. калі ласка, удакладняйце пры звароце ў анлайн-чат.
Бонус можна атрымаць толькі за адзін дэпазіт, не больш!
Прапановa дзейнічае да 25 кастрычніка 2020.
)))ну ясна што
мульты ўсе боны забіраюць за гадзіну..
Я тры паспеў праабузаць, чакаю водгуку па вывадах, а то дэпіць не хочацца.
Болей неактуальна(
абмеркаванні ў гэтай нітцы.
Паважаная адміністрацыя , просьба не рэдагаваць мае паведамленні, а выдаляць адразу і так прыдумайце ўжо нармальныя правілы якія нибудзь, дадзенае казіно ў вас ёсць, і што я абавязкова павінен спасылку кідаць? наогул, у чым прэтэнзія?буковкамі цяпер нельга пісаць? Узнагароды за ачкі лепш бы выдавалі нармальна, а то я да гэтага часу не атрымаў некаторыя заказы.
Форум зарабляе на рэфках. А так сотні гульцоў зарэгяцца праз Гугл, Латест нічога не зарабіць, але падарункаў і поінтаў пры гэтым хочацца ўсім, і хутчэй, і больш…
падарункі ніхто не прымушаў прыдумляць, а прыдумалі – выдавайце нармальна, ды і ты правы, пабольш і побыстрэй) інакш сэнсу тут сядзець няма, калі б не было нас, хто яго наведвае, ён бы нікому не патрэбны быў, якіясьці правілы дурныя тыпу абавязкова трэба кінуць спасылку, якія напісаны дзе-небудзь з левага боку плоту, мне тут нічога прад’яўляць)
зарэгаў новы ак, промакод неактыўны
????АКК Ужо быў ,
адмоеш пахваліся)
Ну, не ведаю..
гэта першы ,спін пасля пракруткі бонуса)бонус 500рэ
праз сапорт дадалі
“Каму ёсць рахунак у Громпокер-50 фры спінаў Wild West (NetEnt) вагер 10х”
У слоце нічога няма. Мабыць, не ўсім.
ты там праходзіў вэрыфікацыю? калі не, можа і міма
я не праходзіў верыф,але далі хз кароцце
І што рабіць? ??
ніхто) там нейкі джон сядзіць і кажа што гэта спецыяльныя прывілеі для тых, хто па якіх-небудзь спасылках павінен быў прайсці) код так не працуе) тыя хто іх пастуюць хоць бы пісалі пра гэта ў апісанні, або хаця б правяралі што пастуюць) не першы выпадак тут) Абнаўленне : Той хто вылажыў код , напісаў пра гэта