Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,909 Адказаў
|
627,285 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Так я таксама бачыў тут, а там якраз Кз не было, і ў чаце б сказалі, калі б ён быў у забароненых краінах.
У тым спісе няма, але там у правілах ніжэй яшчэ адзін спіс на ўсе бездэпы і ў ім Казахстан як раз ёсць.
з СНгхэ ў забаронах толькі Украина..
10.5. Гульцы з наступных краін не маюць права прэтэндаваць на бездэпазітныя і бясплатныя бонусы: Карэя, Народна-Дэмакратычная Рэспубліка (KP), Іран, Ісламская Рэспубліка (IR), Алжыр (DZ), Эквадор (EC), Інданезія (ID), М’янма (MM), Афганістан (AF), Ангола (AO), Камбоджа (KH), Гаяна (GY), Ірак (IQ), Кувейт (KW), Лаоская Народна-Дэмакратычная Рэспубліка (LA), Намібія (NA), Нікарагуа ( NI), Пакістан (PK), Панама (PA), Папуа-Новая Гвінея (PG), Судан (SD), Літва (LT), Латвія (LV), Сірыйская Арабская Рэспубліка (SY), Уганда (UG), Емен (YE) ), Зімбабвэ (ZW), Ізраіль (IL), Ганконг (HK), Філіпіны (PH), Тайвань (TW), Канада (CA), Сінгапур (SG), Вялікабрытанія (GB), Злучаныя Штаты (США), Данія (DK), Італія (IT), Бельгія (BE), Іспанія (ES), Францыя (FR), Карэя, Рэспубліка (KR), Румынія (RO), Балгарыя (BG), Эстонія (EE), Партугалія ( PT), Мексіка (MX), Украіна (UA), Малайзія (MY), Інданезія (ID), Бангладэш (BD), Албанія (AL), Грузія (GE), Таіланд (TH), Непал (NP), Аб’яднаныя Арабскія Эміраты (AE), Румынія (RO), Балгарыя (BG), Венгрыя (HU), Польшча (PL), Індыя (IN), Пакістан (PK), Філіпіны (PH), Партугалія (PT), Славакія (SK), Казахстан (KZ), В’етнам (VN), Бахрэйн (BH), Егіпет (EG), Іран, Ісламская Рэспубліка (IR), Ірак (IQ), Кувейт (KW), Аман (OM), Палестына, Дзяржава (PS), Сірыйская Арабская Рэспубліка (SY), Емен ( YE), Манголія (MN), Алжыр (DZ), Ангола (AO), Бенін (BJ), Ботсвана (BW), Бурундзі (BI), Камерун (CM), Кабо-Вердэ (CV), Чад (TD), Каморы (KM), Джыбуці (DJ), Экватарыяльная Гвінея (GQ), Эрытрэя (ER), Эфіёпія (ET), Гамбія (GM), Гана (GH), Гвінея (GN), Гвінея-Бісаў (GW), Кот-д’Івуар (CI), Кенія (KE), Лесота (LS), Ліберыя (LR), Малдова, Рэспубліка (MD), Мадагаскар (MG), Малаві (MW), Малі (ML), Маўрытанія (MR), Маўрыкій ( MU), Марока (MA), Мазамбік (MZ), Намібія (NA), Нігер (NE), Нігерыя (NG), Руанда (RW), Сан-Томе і Прынсіпі (ST), Сенегал (SN), Сейшэльскія выспы (SC) , Сьера-Леонэ (SL), Сомалі (SO), Паўднёвы Судан (SS), Судан (SD), Свазіленд (SZ), Танзанія, Аб’яднаная Рэспубліка (TZ), Тога (TG), Туніс (TN), Уганда (UG), Замбія (ZM), Зімбабвэ (ZW), Грэцыя (GR), Венгрыя (HU), Маўрыкій (MU), Славенія (SI), Харватыя (HR), Боснія і Герцагавіна (BA ), Македонія, Рэспубліка (MK), Чарнагорія (ME) і Сербія (RS).
У маім спісе дакладна напісана Гульцы з наступных краін не маюць права на атрыманне фрыспінаў за рэгістрацыю: І Казахстану там няма…
Не лякай Робі, а то пойдзе з іх саппам пальцы гнуць…😁
ну ўсё як у звычайнай шаразе, галоўнае каб было больш правілаў і спісаў, гульцу галаву здзекваць..😁
Ну тады трэба ўдакладніць. Там альбо забылі ўнесці, альбо для фрыспінаў за рэгістрацыю асобныя правілы, не звязаныя з асноўнымі.
згодзен, дзіўная логіка, за рэгу фрыспіны можна, а бездэпы і бясплатныя спіны нельга, сто пудоў зроблена, каб махляваць было лягчэй..
Ёсць такія дзеячы. Я як-то ў Ривале адбіў у адпаведнасці з правіламі, а яны мне тычуць у іншыя правілы, якія я парушыў, некалькі адрозныя ад першых і абедзве версіі ёсць на сайце.
@retyi па ходу ты прав, толькі што паглядзеў тэрмсы на спіны там ёсць Кз(печалька
але в списке ФРИСПИНЫ ЗА РЕГИСТРАЦИЮ ЧТО именно ТЫ И КРУТИЛ, среди ЗАПРЕЩЁННЫХ СТРАН КАЗАХСТАНА НЕТ…
Дарэчы зробі скрын гэтых тэрмсаў у іх на сайце, што б потым калі што, іх харэй тыкаць у гэтыя правілы..
На фры спіны няма на дэпазіт,а вось на бездэпы не маем там унізе напісана.
Фу Сара кажа ў чаце можна))хз хаця ў тэрмсах у іх напісана ясна што гульцам з Кз забаронена гуляць на бездэпазітныя спіны)ці Сара тупіць ці напісаў іхнія школьныя правілы))
тебе пафіг гэтыя бэздэпы, ты бэздэп атрымаў з фры-спінаў за рэгістрацыю і іх адбіў..
Ты што, бухаеш,😄 я табе ўжо як секретутка машыністка 100 раз напісаў, што ёсць два спісы і трактаваць іх можна толькі на пэўныя бездэпы і фрыспіны за рэгу…Адзінае, як сказаў Retyi, яны маглі прапусціць Казахстан у першым спісе, але раз табе саппорт сказаў усё гуд, значыць усё гуд..
Хаця іншая каза з саппорта можа сказаць, што фрыспіны Казахстану за рэгу не належаць..😁,
Бясплатна, без дэпазіту атрымана.
Хто яшчэ не рэгістраваўся ў maxcazino – пры рэге валюту выбірайце €$ хз па якой стаўцы яны будуць, але думаю больш чым калі адкрыць рахунак у ?, зарэгістраваў акк у ? фрыспіны па 2,50 🙂 дало 35 рублікаў хз што-то сам сглупіў..
Дык адкрывайце рахунак у еўра, а то ў іх макс вывод 50евра а ў рублях гэта ў іх 3к чаму-то))50евра на самай справе больш за 4к)
У саппорце не пытаўся з нагоды краін? А то ў іх ёсць такі пункт у правілах – 6.7: Бясплатныя кручэнні за рэгістрацыю – новым кліентам, якія рэгіструюцца ТОЛЬКІ з пэўных краін.
А якія гэта краіны, не пазначана. У аўстралійцаў часцей за ўсё бездепы дазволены толькі аўстралійцам і суседзям.
Сардэчна запрашаем у Pokie Place
Джонатан К 15:43
Сардэчна запрашаем у Pokie Place! Могу вам чымсьці дапамагчы сёння?
Назва:
Джонатан К 15:43
Добры дзень! Сардэчна запрашаем у Pokie Place, мяне завуць Джонатан С., і я буду вам дапамагаць. Як магу дапамагчы вам сёння?
Прывітанне Р, ты там?
R15: 45
Добры дзень! Скажыце, калі ласка, вітальны пакет на 50 бясплатных кручэнняў за рэгістрацыю, ці могуць атрымаць яго гульцы з Расіі?
Джонатан К 15:46
Дазвольце мне хутка праверыць ваш рахунак, калі ласка, пачакайце мяне
Так, гэта так
Я бачу, што вы не актывавалі свой рахунак
для пратаколаў бяспекі мне трэба задаць вам сакрэтнае пытанне
Імя вашага любімага настаўніка?
Р 15:47
M
Джонатан К 15:47
Дзякуй, рахунак актываваны, пачакайце, калі ласка
Р 15:48
скажэце, калі ласка, ці маем мы права, кліенты, гульцы з РФ, прэтэндаваць на гэтыя 50 бясплатных кручэнняў?
Добра
Джонатан К 15:48
Дзякуй за цярпенне, яны павінны быць гатовыя ў вашым рахунку, калі ласка, абнавіце старонку і карыстайцеся бясплатнымі кручэннямі
Запомніце правілы: грашовы бонус у памеры 50 еўра за кожнае кручэнне каштуе 1 еўра. Патрабуецца 20-кратны прайграванне, а максімальная сума наяўных складае 200 еўра.
Гэта гульні, у якіх вы можаце выкарыстоўваць вітальныя бясплатныя кручэнні:
Captain Candy
Castle of Blood
Bombastic Reels
Peter’s Universe
Wolf Quest
Чым яшчэ магу вам дапамагчы?
Яшчэ нешта перад тым, як вы пойдзеце. Мы збіраем водгукі гульцоў, каб аптымізаваць працу з Pokie Place, і будзем удзячныя, калі вы знойдзеце хвіліну ці дзве, каб прайсці для нас невялікі апытанне. Ваша дапамога вельмі шмат значыць: https://ww****
Р 15:49
Хвілінку, калі ласка
Ці мае Расія права на гэтыя 50 бясплатных кручэнняў?
Джонатан К 15:52
так ужо актыўна ў вашым акаўнце
Чым яшчэ магу вам дапамагчы?
R15: 52
Вялікі дзякуй! Бывайце.
Чытаць
Джонатан К 15:53
Калі ў вас ёсць іншыя пытанні або патрэбна дадатковая дапамога, не саромейцеся звяртацца да нас. Удачы! Дзякуй, што звярнуліся ў казіно Pokie Place.
Джонатан С. зачыніў чат.
Не ведаю пра іншыя краіны СНД, не ў курсе, не пацікавіўся.
Падаецца, усё не так ружова. Вось водгук на англійскай на Latest.
Я зарэгістраваўся ў гэтым казіно і ўбачыў, што яны прапануюць 50 бясплатных кручэнняў за рэгістрацыю ў гульнявым аўтамаце Chili Desert. Пасля рэгістрацыі я актываваў бонус і спрабую сыграць у іх, але гульня не была даступная ў пошуку. Я звярнуўся ў службу падтрымкі, і яны сказалі мне, што слот даступны толькі для аўстралійскіх гульцоў, і мне трэба паспрабаваць наступныя слоты: Farm Ville, Sheriff’s Justice, Alchemy Book, Wolfs Quest і зноў, што гульні не могуць быць знойдзены. таму я зноў папрасіў падтрымку, і цяпер яна сказала мне, што гэтая акцыя прызначана толькі для аўстралійскіх гульцоў. Не магу зразумець, чаму яны паклалі гэты бонус на мой рахунак, калі я не магу гуляць у яго і доўга трымалі мяне ў гэтым чаце ні за што. з-за гэтага дрэннага досведу я б ніколі не стаў гуляць у гэтым казіно.
Wolfs? Quest? у гэтым слоце я адвярціў, бо ён трапіў першым у лобі казіно, даў крыху больш за 7€ , не проста так я тройчы пытаўся ў чаце менавіта падкрэсліваючы пра 50 фрыспінаў ці маюць права на іх атрыманне гульцы, кліенты з РФ, першыя два адказы мяне не пераканалі ды і трэці адказ не быў канкрэтна па сутнасці, бонус актыўны зразумела але ні разу не было адабрэння, пацвярджаючага адказу “Так, Расійскай Федэрацыі можна карыстацца гэтымі 50 фрыспінамі!” Ёсць сумневы, згодзен.
Вельмі тлустыя ўмовы, каб паверыць, што гэта акцыя для ніщэбрадоў СНД. 200 еўра макс вывад пры вагеры 20 – дзе такое цяпер знойдзеш? Пачакаў, можа хто адаграе і выведуць, тады і зарэгаюся, а то не хочацца з такімі непаразуменнямі.
Не варта – лепш зарэгістравайся, пяць сек спраў, хлеб і вады не просіць, а раптам рэальная тэма: фрыспіны і пасля навараецца паток гульцоў, абузераў, і яны альбо памяняюць умовы, альбо ўвогуле прыбяруць гэтыя фрыспіны.. А калі фэйл аказваецца, то і хер з імі, депаць ты ў любым выпадку да высвятлення ўсіх акалічнасцяў не збіраешся..
Па ходу гуляць можна,в чаце таксама спытаў сказалі так маеце !Так што гуляйце смела,але слоты ўгага канешне))зліта