Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,144 Адказу
|
589,261 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
мінімальны вывад 1к
т.е. адкручваеш 13 фрыспінаў, атрымліваеш з іх выйгрыш, напрыклад 7 рублёў, і ўвесь у чым падстава
а то раскатаў вусны-2000😁
Не, не так! Круціць 13 фрыспінаў сёння з 10 гадзін вечара! і колькі ў цябе ўпадзе, столькі ты выведзеш, але не больш за 666р! Калі ўпадзе 1000р або 2000р – будзе ў цябе 666р!
Там увогуле можна па-рознаму трактаваць правілы акцыі. Вось напісана – Толькі гэтай ноччу, усе службы казіно, якія ўсталёўваюць рамкі па выйгрышах не будуць працаваць. Атрымаецца, далей можаш гуляць і выводзіць без лімітаў. Хаця гэта сетка казіно правілы па тры разы за дзень мяняе і невядома якія зараз прапісаныя правілы акцыі.
Я спачатку падумаў, што максімальна можна вывесці 666 рублёў і для вываду трэба депнуць і адвэгерыць дэп, і потым вывесці не менш за 1 000, а цяпер мяркую, што ўвогуле няма лімітаў пасля 666 рублёў максімальнага выйгрышу з фрыспінаў.
Тэж думаю насыпае рублёў 29,слот проста не ахці)уж потым давядзі да 666 калі зможаш)лічба сатаны 666))
/
/
Катушка дала фры спіны на гульню Mysterious, але гэтая гульня ад Прагматикплей і Украіна, атрымліваецца, не ўдзельнічае, бо нават такога слота не знаходзіць.
У катушцы фс нават не круціў) Пасля актывацыі яны адразу адлюстраваліся ў гісторыі бонусаў як завершаныя з нулявым балансам. П.здец бонус.: )
спіны далі 323р…
У ўсіх так адлюстроўваецца, але людзі адкруцілі, значыць у самім слоце спіны ўсё роўна ёсць.
Ад душы вытащыў))) на спінах дало))) бонус Агонь!!!
Mysterious там пыталіся ў тэме
Гэта яшчэ нармальна, мне дало 0)))))😁
Калі раптам хто даб’е да мінімальнага вываду з гэтай катушкі. Вам на заметку. Я сваім вачам спачатку не паверыў пра 7 дзён
У адным з іхніх клоў таксама была такая тэма, толькі там проста казалі, што трэба дэпнуць і выйгрыш з бездэпа можна вывесці, а дэпазіт застанецца для гульні, пры гэтым толкам нічога не тлумачылі, калі яго можна будзе вывесці, а цяпер, значыць, разродзіліся крутым умовам, што рабіць з тым дэпазітам.
у Paranormal Activity павінны быць але і няма
Таленты, піляць , такія таленты =)))
Вось гэтая гульня Містэрыяс
Прашым прабачэння за часовыя нязручнасці!
Бясплатныя спіны актыўныя ў гульні Mysterious.
Але я не знайшоў гэты слот
Навошта вы гуляеце ў гэтай Катюшка? Гэта ж скам. Яшчэ пры верифікацыі мне сказалі, што ў адрозненне ад многіх я не мульціў у іх і ўсё ок, а ў выніку замест выплаты – абвінавачанне ў мульце і ігнар) Не смейце дэпіць туды. Трэба прабегчыся па форумах, дзе ёсць гэтае дерьм*, а то яны, аказваецца, усё яшчэ працуюць, я думаў, што гэта была разавая акцыя ў іх, каб па 50р сабраць з форумчыкаў) Яшчэ раз паўтараю, не смейце дэпіць у гэты скам, яны больш кэса ні за што не выплатзяць вам.
Та яны першым гульцам выплатылі, а потым перасталі плаціць нават тым, каму ўжо выплочвалі і ў мультах не абвінавачвалі. Таксама ігнаруюць любыя звароты і выплаты віснуць без апрацоўкі.
Значыць трэба баніць тых, хто публікуе акцыі гэтай памойкі, гэта па-любому іх казакі. Сэнс ад гэтых пастоў які? Людзі па няведанні заляцяць туды і падкормяць гэтых бамжоў.
Баніць нікога не трэба, а то перастануць аглядаць розныя бездэпазітныя акцыі. Чытайце ў інтэрнэце водгукі пра казіно, выбірайце тыя, ў якіх рэйтынг вышэйшы, гуляйце ў надзейных казіно, уважліва чытайце правілы бонусаў, і ў вас увогуле наўрад ці з’явяцца праблемы. Але нават калі нешта і будзе, то чым больш салідная ўстанова, тым больш магчымасцяў вырашыць спрэчку ў вашу карысць. Увогуле, жадаю вам паспяховай гульні і адсутнасці праблем!
Ну я ад сябе ў далейшым абяцаю кожнаму па мінусе за прамо або станоўчы водгук пра помыйку katushka. Без абід)
Галоўнае, з даменам не памыліцеся, я замест .pro .com паставіў) там зусім не тое)