Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,282 Адказу
|
598,375 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Чакаю ад вас лайкі на запісе кстати) , а то ў мяне паінтаў мала дапамажыце 😁
😁 ну я хрэн яго ведаю, на што тады хлопцы разлічваюць, такое ўражанне – ловяць каго-небудзь, каб кінуць на добры дэп і ўсяго..
га гэта Катрин, зразумела, усё тут кажа пра тое што гэта піянерскае, на каленках зробленае казіно, ні плацяжоў няма ні чога, я вышэй напісаў, лавяць дурня на вялікі дэп і кідок зрабіць, гэта стaпрацэнтна
ну хай ловяць)нас не зловяць 😁
а ў які слот ты гуляла? зараз сястру зарэгаю 😁 паспрабую яшчэ раз
самый кайф, доки ничо не просяць) деп не просяць , супраць мульціаккаунтаў нулявая абарона, ну ты зразумеў
Я туды больш за 100-200 р нават не асмелюся закінуць, бо страшнавата ўсё ж страціць нармальны деп, а тым болей калі з яго падняць нават 10к, не факт што ўжо вывядуць, так што пажывем – убачым так бы мовіць)
У Абезьянкі 2. Вось адзначыла на скрыне
можаш не рэгаць .там усё роўна акцыя ўжо не даступная . усё як звычайна , пару вывадаў для віду зрабілі і акцыю зачынілі .
а я ў першых малпаў у 1 лінію заліў, але як ні дзіўна хоць нешта давалі, звычайна ў такіх шарагах Ігрософт у адну лінію мёртвей мёртвага..😁
мне таксама выплацілі напісаў на картку дзяўчыны сказалі «можна», я даў нумар праз 5 хвілін грошы прыйшлі )
аўтаматам далі) калі зарэгістраваўся
зліў) ахах не ведаю, не пайшло(
не ведаю чаму , мне казалі акцыя ўжо недаступная . магчыма налічылі так як сочаць за каментарыямі . іншага тлумачэння не бачу .
Мне таксама вось што толькі што адказалі.
На сённяшні дзень акцыя скончылася. Толькі заўтра.
Трэба сачыць заўтра.
сказалі напісаць заўтра і дадуць бонус.
Забаўная хрэнатня =)))
Ніхто не ў курсе , чаму мой пост выдалілі з тэмы з бездэпазітнымі кодамі? 😁
Скорей за ўсё, таму што ў цябе там была прамая спасылка на казіно,а тут такое забаронена правіламі. Трэба альбо ўстаўляць рэфку Латеста, альбо хаваць спасылку або не пісаць яе цалкам, а толькі назву казіно.
можна было выдаліць толькі спасылку)
Ну гэта ўжо залежыць ад таго, хто мадэруе. Заўтра, калі акцыю запусцяць зноў, вось і запостыш без прамой спасылкі, паглядзіш, выдаляць ці не.
табe яшчэ пашанцавала . у мяне адзін раз увогуле без любых спасылак выпісалі мне папярэджанне за рэф спасылку. з тых часоў я надзвычай рэдка размяшчаю плюшкі ў бездэпы , бо не зразумела чым і як табе гэта адгукнецца .
Ps- нікога не асуджаю , усё, што не робіцца – усё справядліва ) проста сказаў як было .
проста пішаш назву, а потым спасылку просяць, але гэта была звычайная спасылка без рефа) да ўжо
не буду ўжо ) я абражоны 😁
Калі казіно ёсць у аглядах Латеста, дык у такіх выпадках трэба ўстаўляць іх рэфку. Можа, у тваім выпадку гэта і мелася на ўвазе?
не буду адмаўляць такі варыянт , напэўна за гэта і атрымаў страйк за реф . але ды ладна , я дарэчы тады амаль лёгка перажыў той стрэс і ў працягу двух трох дзён забыў пра гэта . час лечыць . усім удачы у мяне ўсё .
не перажывай, у нас тут мадэратар(ка) і я яе вельмі ЛЮБЛЮ, бывае выпіша такія страйкі, я такі цёмны нават з Google шукаў, што гэта такое…😁 а вы пра рэф спасылкі..