Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,308 Адказаў
|
599,831 Прагляд
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
А які там мінімальны вывад, не ў курсе? І колькі гэта ў рублях будзе 1mBT?
ну хз паставіў на вывад ад гэтага казіно, якое злева ў браўзеры калі выведзе то з мяне міні фры пісі. мой вывад 1 радок
вывялі!!!!!!!!!!!!!!! 🤩😝
Не дрэнна) а ў якія слоты адкруціў?) Віншую
все в пимпед с 2-3 аднолькавымі сімваламі на вертыкальных палосах гэта было нешта😝
фри працягнуцца заўтра ад мяне
Мяне абрэзаюць; Ваш доступ да выводу сродкаў часова заблакаваны для дадатковай праверкі. Паспрабуйце вывесці пазней… Betsoft грае. Адбіў у Arrival
Эх трэба было мне таксама пімпэд круціць) спачатку даў па лініі х150 , але потым жраў і я выйшаў і зліў)
заўтра фры будзе на 600 р 300-200-100 ну і за маю галаву нешта ёсць маленькая праблема ў мяне толькі вебмани заўтра з вождзем і фридоком вырашым !
та ж хрэнь пачакай 20 хвілін калі не мульт адразу будзе вывад
Гэта відаць пасля наплыву паднялі вейджэр х40, спачатку было, рэгіўся х35, але і яго не асіліў, згаджаюся з многімі плейнгой рыли паленкай папахвае.
не ведаю, як вы там, што-то умудрыліся адбіць))
у мяне проста крэдытаў было на 10 пракрутоў…
там было памяняць на 0,01 крэдыта, можа не заўважыў
так як раз по 0.01 на 10 кручэнняў і хапае.
Кароч вывад адобрылі. На блокчейн не пайшло, увёў вэбманеўскі wmx, вывад паспяхова ў профілі і ціша. Можа ў Wm затрымкі па транзам. Будзем пачакаць.
У Вэбмані трэба шэсць пацверджэнняў транзакцыі, гэта звычайна займае да гадзіны, калі сетка нармальна працуе.
Капнулі. Сыграў мульт усё ж такі.
Віншую!
А цяпер з Крыптанатара вывядзі, паспрабуй. лол.
А якія праблемы праз абменнік?
таксама паставіў на вывад, кароч, дадатковая праверка))
Усе, занавескі апусціліся. Усім хто ўхапіў хоць нешта- віншавалкі.
Абмеркаванне кодаў тут, там паведамленне патры, а то замінусяць…
Прычым тут абменнік? Гэта кашалёк-кідало, ён 2 гады не выводзіць.
так а чаму гэта не блокчейн у яго…??? Навошта ён тады туды выводзіў..
Гэта агрэгатар (у двукоссі), для тыпу ўдобнага абмену крипты на валюту (ці валюту на яго можна кінуць) і на крипту ў ім памяняць. Вось ён і выводзіў туды. Толькі кінеш у адзін бок. Пошукай у Google, кароч. Водгукаў вельмі шмат. Сам пару гадоў таму ўляпіўся (гугляць жа лянота). Выводзіў 2 эфіры, з кашалька пайшлі, а на Etherscan нічога так і не ўбачыў я транзакцыі. Саппорт там не адказвае. Вось такое кіно. І такіх гісторый пра іх я потым сотні прачытаў.
Трэба заходзіць на арыгінальны сайт Kryptonator, а не на яго копіі. Пастаянна ім карыстаюся, калі патрэбныя невялікія сумы ў крыпце, ні разу праблем не было.
Фэйкі масава з’явіліся ў сярэдзіне 18-га. Я раней пачаў карыстацца ім. Так што міма.