Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,131 Адказ
|
588,528 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Дзякуй ) абнадзеіў, а то тэрмінова грошы патрэбны, а тут такі падгон) Будзем чакаць адказу, депнуў ужо туды)
Радок: “when you deposit just ?10” не бянтэжыць?)
ды яшчэ і фунты бянтэжаць, лобычна такія канторы з СНГХЭ не працуюць..😁
А мне ўвогуле не дае зарэгістравацца, кажуць ваша краіна далёка ад нас таму прабачце)) ну добра ўсё роўна халявы няма па каментарах)
дзе вы бачыце фунты не спрабуйце там нават рэгістравацца 99.9% гэтыя канторы не для нас..😁
Бездэпазітны бонус кожныя 15 хвілін кола 🔗
Адкруціў палціннік фС па 40 кап, бонускі не ўбачыў, выйгрыш склаў 20 рЭ)
мне ў першы ж спін выпала бонуска, а толку 5р з дробяззю, з іх 1р20к за скатэры, такі вялізны выйгрыш не стаў скрыніць 🙂 .. агульны выйгрыш у фрыспінах 15р з капейкамі..
так быццам Вегас і Залатая Рыба ніколі асабліва шчодра не кінулі на халявныя спіны)
Так там цяпер увогуле практычна нерэальна адбіць. Яны неадбітыя бездэпы складаюць разам і адбіваць усё. Мне далі спіны на 30 рублёў, а вагеріць трэба са старымі 12 000, то бок х400.
а калі я вельмі многа прома за ўвесь час актываваў, і ніколі да канца не адыгрываў і не выводзіў
атрымліваецца ў мяне прама ўся сума вагера суміруецца?
так, зайдзі ў укладку бонусы – актываваць купон. Там будзе напісаная поўная сума да адыгрышу.
Вялікую частку можна спісаць, калі задэпіць мінімалку 90-120 р (у залежнасці ад плацежкі). У мяне так было 35к, а засталося нешта каля 3к
а ну тады больш-менш) скарыстаюся тваім саветам, калі занясу туды, але нешта сумняваюся)
я вось адзінае не ведаю, калі дэпнуць падчас актыўнага бонуса – паўплывае гэта як-небудзь на адыгрыш? я сам дэпіў, калі на рахунку было 0, нават без капейкі
Дзе ў іх увесці гэты бонусны код?НЕ змог знайсці
нідзе.гэта акцыя не для ўсіх.у мяне таксама няма.хаця і дэпы былі
У мяне адразу выпалі гэтыя спіны
у мяне пусто ў слоце
Зашла ў мае акцыі і там былі прапанаваныя гэтыя спіны. Можа і сапраўды не для ўсіх..хоць дэпазітаў там не было каля года
ну ды можа быць не для ўсіх,дэпаў наогул не было
вось што ў чаце сказалі
дэп нядаўна быў але балт
То хутчэй за ўсё залежыць не ад дэпазіту, а ад тэрміну дзеяння бонусаў. У мяне таксама было звыш 10 000 адбіваць, а потым паменшылася да тысячы, хоць дэпазітаў не рабіў. Можа абнуліліся пратэрмінаваныя бездепы.
ну гэта таксама, бонусы, па-мойму, паўгода дзейнічаюць
дэпаў не было, нічога не змяншаецца, толькі з кожным бонусам усё расце)
Няма ліста, няма фрыспінаў((