Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,120 Адказаў
|
588,080 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
У мяне таксама стары акаўнт і адразу напісала пры лагіне, што ўход заблакіраваны, бо я знаходжуся ў забароненай краіне.
пахожа не для нас гэта казіно, хоць пры рэге ў спісах ёсць і Украіна і Расія..😁
ужо паехалі ляпіць мульты, бонус актывавалі толькі праз чат, так марна..😁
Хто дзе мыў ? Што іграе ? 🤢
доа2 мне добры бонусік даў на 1000 р па стаўцы 4,5
але потым усё роўна ўсё зліта
Я зліў, доа круціў і bananas go bananas трохі, скрыпты адным словам.
Ясненька , будзем тыкаць на ўдачу 😁
а мне ў доа пяты скатэр не даехаў, а бонуска была пустая(
Думаю гэта казіно сястрочка Марвел і денди казіно ўжо занадта падобнае на іхнія сайты, калі пры адбітых папросяць мін дэп 100руб і адкрыціць 3х – то дакладна іхняя шарага) дарэчы і ў Марвел, і ў денди я адбіваў і выводзіў
сто процентов из сестирчка, условия бонуса один в один, и бонус не активируется без чата..В Денди я выводил такую штуку без проблем, без депозитов и проверок..
У мяне свабодна без чата ўсё актывавалася.
чорт яго ведае як у іх гэта ўладкавана, я што ў Денди праз чат актываваў што тут, націскаю актываваць бонус перакідвае ў профіль і ўсё…хоць профіль увесь запоўнены і пошта з тэлефонам верыфікаваныя..
падаецца актывацыя праз чат, у мяне так не актывуецца, сунуўся ў чат, там чарга 13 фэйсаў😁
DanaПрывітанне. Чым магу дапамагчы?
актывуйце код XMAS28
DanaЯк я бачу, у Вас няма дэпазітаў, гэты бонус даступны гульцам, у якіх ёсць хаця б адзін
Адбылася памылка, калі ласка, паспрабуйце яшчэ раз пазней.
У асабістым кабінеце актывуецца без праблем, нават у тых, хто не меў дэпазітаў. Калі спрабаваў і не актывуецца, то значыць ужо выправілі сваю памылку.
не ў асабістым не ў чаце,код прыбралі
Ухахаха, яны ўжо, напэўна, там Новы год святкуюць, я ад форуму зарэгістраваў адзін адзіны акаўнт у квесте ў Леніна, а яны мне напісалі, што ў мяне дублікат…😁
Наша сістэма бяспекі вызначыла ваш акаўнт як дублікат.
Гэта азначае, што больш за адзін акаўнт быў створаны/выкарыстоўваўся з аднолькавага IP-адрасу, прылады ці браўзера.
На жаль, гэта парушэнне нашых Умоў і Палажэнняў (T&C).
Прабачце, але для вас бонусы недаступныя.
Актываваў промакод без праблем. Далі 20ФС па 10 рублёў, на выхадзе атрымаў вялікі куш аж 31рЭ, драбязь але прыемна)
Не ўдаецца актываваць купон “XMAS28”. Калі ласка, звяжыцеся са службай тэхпадтрымкі.
дэпы былі?
Дэпазітаў не было, без прабелу код “XMAS28”.
Не памятаю зараз, пагляджу гісторыю і адпішуся.., але слот прыкольны, навагодні, нібыта ў Еўропе пабываў)
так я кажу пішы ім у чат, у цябе напэўна таксама дублікат па іхніх уяўленнях, па VPN заходзіць натоўп народу – гэта ў іх усе дублікаты, ці яны ўжо п’яныя..😁
не працуе,я без прабелу ўводзіў
Ну не пашанцавала, бывае)