Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,110 Адказаў
|
587,277 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
там не трэба адразу тры коды, яны ўсе па часу раскладзены, і галіну хоць крыху чытайце, я вышэй пісаў калі капіпастам код не працуе ўводзьце ўручную, і актываваць могуць толькі 500 рыл, так што магчыма ўсё ты спазніўся..
і час заадно!а потым не кажыце, што я каго-небудзь ашукоўваю
вышэй паглядзі, які я код уводзіў)я не дурны, здаецца
да ўжо напэўна ўсе, там было напісана першыя 500 актывуюць, здаецца 😌
ты хоць трошкі чытаеш ветку…??? Толькі па 500 актывацый на код…ты тупа спазніўся
вось! нарэшце то чалавек праяніў сітуацыю!
Таксама піша wrong code, відаць, мы з табой спазніліся)) а гэта тыя шчасліўчыкі, хто з 500-ці атрымалі
ну а як вы думалі тут перад 14.00 людзі з секундомерам сядзелі, у 18.00 будзе тое самае, а калі яшчэ сайт заглючыць як звычайна, то шанцы код актываваць 10%..😁
ты не абражайся, але я па колькасці яшчэ нават у бездэпах напісаў ))
дадай яшчэ ў пост, калі код не актывуецца копіпастам, каб яго ўводзілі ўручную, а то і тут будуць тупіць..😁
да я паглядзеў,тут косяк мой(ну ты ведаеш як бывае ,убачыў код бегом актываваць,а ўмовы потым)))
з энерджи зноў усё як пад капірку))) прамо ўвёў, спіны дадаліся, перайшоў на галоўную, памылку 522
так, сапраўды, тое ж самае, сайт не вытрымлівае наплыву)
я адкруціў, такія адборныя слоты… першы нуль даў, гэты 8р
😁 я на 5 хвілін спазніўся піша КОДАЎ НЯМА ДЛЯ ДАДЗЕННАЙ АКЦЫІ
дзіўна, цяпер атрымалася хутчэй адкруціць, наваліла аж 5 еўра (бонус выпаў), паглядзіць, ці ўдасца нешта адбіць
А я хвілін 8не мог увайсці((фігня а не казіно,даже нармальны сервер не зробяць(аж 200-500ігрокаў адначасова заходзяць увесь сайт памірае((
так яно ўсё жыццё такое.. кажу яны на буржуа арыентаваны.. на к** ім нішчэбрады з СНДХЭЭЭ…😁
а на старзах сёння хто рабіў кручэнне дня? залічылася?
Хлопцы, хто прагаласаваў за GunsBet на асках і атрымаў бонус у Локі, скіньце скрын, а то ў мяне сівым гарыць, не магу галасаваць
там для РФ закрыта галасаванне, бо ў гэтых казінах не прымаюць рэзідэнтаў РФ, так што, проста плюнь на гэта)
Значыць ўжо за другое казіно прагаласаваў,рэгай другі акк у аськах і галасуй я так рабіў заўсёды)працавала
я не из РФ, просто голосовал за другое уже
Та не канае,просто напэўна не туды пікаеш,або знайсці не можаш
а, ну калі не з РФ, тады ок, усё, ну, зноў жа, калі твая краіна там не заблакаваная ў гансах і локі)
Я таксама не з РФ,пісаў вышэй рэгай іншы акк праканяе стоп удоў