Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,110 Адказаў
|
587,464 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Прыляпяцца , у мяне рублі прыліплі ??
І што рабіць то? Ёсць варыянты? Мне першая партыя фрыспінаў наваліла 35€ не адмыта дахуя , зараз актывую дасць 5 капеек а адмываць піздец жа …жопа кароче ??????
Так можна ж паглядзець, колькі яшчэ адбіваць. Націскаеш “мой акаўнт” і далей Дэталі там, дзе “Бонус у гульнях netent”
Ты маеш на ўвазе, што вагер на вагер наліпне?
Гэта казіно з сеткі, дзе і slottica казіно, могуць прышыць мульт ці мазгі з дакументамі таптаць.)
Галоўнае гэтыя цэнты не адлюстроўваюцца ў іншых правайдэраў у тым жа плейнгое ў кніжках тупа зліць іх, нічога толькі ў NetEnt адлюстроўваюцца а дзе зліць сс@ныя тры цэнты хз…пакуль думаю, цікавіюсь, пытаюся, сайт казя зламаўся хз магчыма толькі ў мяне.
Так.
Гэта я знайшоў, бачу, у тым то і сутнасць, што многа з першых фрыспінаў не адмыта, калі я гэтыя адыграю, фрыспіны дасць мне $5 а там жа не адмыта – не прыліпае вагер?
І паходу адменіць няма магчымасці, па меншай меры я не бачу, не знаходжу з мабільніка.
Не , не сцы вагер не прылепіцца , казя не зламалася – праз VPN усё імгненна загружаецца
у касе глянь што ў цябе там з выплатай, ваўчар павінна паказвацца, можа і адмена бонуса там ёсць..
У мяне было 215 рублёў з першай хвалі і 102 з другой , баланс склаўся і вагер такі ж
шукай старыя слоты NetEnt, там былі са стаўкай 1 цэнт
меня вот пунк 9 в правилах волнует Кожны гулец можа адкрыць функцыю «Free Round Widget Feature» толькі адзін раз у дзень.
чот раней не паглядзеў .калі адб’ецца і будзе аблом
там круціць нерэальна, усё глючыць, кожны спін загрузка!
тое ж самае, і проста любы слот жрэ, куды б ні заходзіў, убачыў бонус 1 за ўвесь час на х5, і з мяне хопіць)
у мяне пакуль 1200р, а спіны 190р далі
ну не ведаю, можа проста вельмі не шанцуе
у слоце пакуль спаў бонус, у мяне пайшло 9 еўра, бонус даў х5, гэта па мінімалцы) так ніякі вагер не адкруціць
адыграў і паставіў на вывад, больш няма цярпення круціць, тормазіць страшна!
а які там ваґер, дарэчы, быў? і чаго там па макс вывадзе было, можа яшчэ ад іх будуць фрыспіны якія-небудзь
ты абодва разы атрымаў сёння фрыспіны? калі нармальна вывеядуць – адпішыся, калі ласка
а то нехта там пра правіла пісаў, што адзін раз у дзень можна атрымаць
Хз , я адкрыў два бонусы (першы не чапаў для адмыўкі ) , баланс прырос – адмыў, паставіў на вывад 650 рублёў =))) Паглядзім ??
А ў цябе дэпазіты былі? Бо яны выводзяць на банкаўскі рахунак, калі не было дэпазітаў. Або туды давядзецца выводзіць, альбо дэпаваць мінімалку з Ківі.
што за казіно ?
Была мінімалка ў 200 рублёў , праўда год таму напэўна , я выводзіў два разы па 6 700 з бездэпаў =)) Якісьці стример казаў што дэпіць трэба кожныя паўгода – яны тыпа абнуляюць і памылка выскачыць пры спробе паставіць на вывод – , у мяне норм усё паставілася , вісыць у чаканні PS Верык прайшла ??