Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,110 Адказаў
|
587,277 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Гэтыя спіны ўжо напэўна мохам параслі))
дзіўнае ўвогуле казіно, што за вейджар х1, я такога бачыў толькі ад скрыптух, якія не плацяць, але ў іх быццам і слоты сапраўдныя, і ўвогуле сайт выглядае даволі прыстойна 😞
Увогуле ў чаце сказалі, што ўсе даступныя бонусы знаходзяцца ў ўкладцы БОНУСЫ, калі яго там няма значыць яны скончыліся.
Гэта ад стваральнікаў слотіка і ім падобных. Вось спіс роднасных казіно: allright; luckybird; loki; supercat; slottica; diamond
коратка дурыць нас Мікалай, нядобра, грэх гэта 😁
ааа, ну я ведаю гэту сетку, тады зразумела, плаціць не хочуць ні ў якім разе
не жартуй так O? . я вось буквальна адыграў іх і выклаў гэтую тиму.
о як, цікава, а чаму тады нікому не даюць? і што, ты, на вывад паставіў?
калі ты пацвердзіў пошту і свае лічбы проста знайдзі тую гульню дзе круцяцца гэтыя спіны ўсё проста
Ну зайшоў я ў тую гульню і што? Там пусто.
гучыць сапраўды нескладана, праблема толькі ў тым, што іх там няма 😁 ладна, не звяртай увагі, гэта ўсё роўна казіно фуфляжнае, лепш з імі зусім не звязвацца, калі гэта дачка слотікаў
Сардэчна запрашаем у гульнявы клуб AllRight!
Вітаем, nikolai12091981478!
Віншуем з паспяховай рэгістрацыяй на сайце AllRight. Усё, што засталося – гэта толькі пацвердзіць ваш e-mail, націснуўшы на кнопку ніжэй. Адразу пасля гэтага вы атрымаеце доступ да падарункаў, якія чакаюць вас у нашым казіно.
Не забывайце часцей правяраць Вашу пошту. Бо мы рыхтуем вам новыя сюрпрызы кожны дзень!
З павагай, адміністрацыя.
пасля чаго я знайшоў тую гульню
пусто, ды і няма сэнсу лезці ў гэту сметніцу 100% папросяць даведку ад практолага пры выводзе))
Хто зарэганы ў lvbet праверце, нібта па календары даюць адзін спін на Finn and the Swirly Spin. Нават не ведаю, што за казіно, не рэгістраваўся там яшчэ.
Прома для СНГ, хутчэй за ўсё, да заўтра ледзь дацягне. Палякі пасля абеду ў сябе выклалі і да вечара казіно ўжо адрэзала Польшчу ад акцыі з-за наплыву абузераў. 🙂
Усё пазначана, сапраўды.
Толькі для гульцоў з Аўстрыі, Швейцарыі і Партугаліі
Толькі для гульцоў Аўстрыі , Швейцарыі і Партугаліі
Гэта яны ўжо перапісалі правілы. Удзень людзям давалі пасля праверкі дакументаў і звароту ў чат, значыць былі іншыя тэрмсы.
я перад тым як выкласці.Размаўляў з чатам.И яны нічога не сказалі.Сказалі рэгіструйся і адпраўляй докі.Значыць ужо зусім прыбралі.Відавочна зразумелі, што ў казку патрапілі))
Паўтары гадзіны таму рэгіўся, ніякіх абмежаванняў па краінах не было. Выходзіць, дарэмна дакі адсылаў.
Пісалі ўжо тут і не аднойчы, што для СНГ бездепы недаступны.
Можна толькі на свае грошы гуляць.
Што датычыцца бонусаў на дэпазіт – не ведаю.
У Betfair у чаце казалі, што рэгістрацыя і гульня для Расіі забаронены, але гульцам з Расіі мы ідзём насустрач.
Таму і даюць розныя бонусы
У чаце сказалі, што ў іх праблемы з гэтым бонусам, прапанавалі на Асках прагаласаваць за іх за 5 фрыспінаў..😁
Мне налічылі без праблем) 50 фрыспінаў ці 5?) Прагаласаваў?
UPD: я прагаласаваў, мне 20 Еўра налічылі) Дэпы былі.
пліз кінь мне ў лічку спасылку на галасавалку за іх у Асках, я аскоў увесь сайт перашукаў не знайшоў..
піша НЯПРАЎНЫ КОД, альбо гэта для новых гульцоў..???