Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,125 Адказаў
|
588,324 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
ну я ж з Расіі) нафіг увогуле вы ў гэтым Сочы сядзіце, нават ўсталёўваць яго не спрабаваў, гэта ж не до кліент))
я меў на ўвазе пра казіно покерстарс)
З планшэта ўвайшоў, купон з’явіўся. А з тэлефона яго ўвогуле не было. Упершы раз такое бачу за 10 гадоў ставак.
😁так праблема ў тым, калі ў Сочы ў кліенце адзначыўся, у COM ужо потым не патрапіць, там выскачывае паведамленне пі@дуй у кліент Сочы, а чарні тут рабіць няма чаго..😁
я ў сапорта даведаўся, аказваецца, што макс сума, якую ты можаш атрымаць, калі твой фрыбэт выйграе – 1к рублёў
але далей ты можаш гуляць на гэтыя грошы без макс кэшаута
У Франке таксама быў апытанне на днях, у падарунак фрыбэт.
З-за 300 р. наўрад ці будуць па скайпе верифікаваць і дакументы, завераныя натарыусам, пытаць.
Шчодра занадта. Па 50 фс амаль кожны дзень.
Гэта для тых, у каго былі дэпы, хутчэй за ўсё
у мяне нядаўна быў дэп, але мне не далі. Магчыма з-за таго, што такія 3 сундучкі атрымліваў у верасні.
так яны яшчэ далі б нарм, а то па 3,5 еўра.
Цікава, а ці можна аб’яднаць выйгрышы. Г. зн. пазаўчора + сёння ў мяне з фрыспінаў назбіралася 7 еўра з капейкамі. Калі заўтра яшчэ да 10 еўра назбіраецца, магчыма будзе депнуць і вывесці іх?
там трэба ўсё ўдакладняць у падтрымцы, каб дакладна ведаць, бо правілаў там вельмі шмат
Гэта прапанова даступная толькі гульцам, што атрымалі адпаведнае запрашэнне.
Ужо 5-ю або 4-ю тыдзень запар залічваюць!
Які ідыёт будзе дэпаць у гэтую памыйку каб адыграць бонус за свае?)) Пздц, год каталіў у казіношкі і паходу іх усяго 2, гэта Видеослотс і Бетфаир. Астатняе люты скам.
іх, канешне, больш)ну маю на ўвазе прыстойных і дзе ёсць пул гульцоў, але большая частка закрыта для аўдыторыі з СНД, а так… ну яшчэ, напрыклад, Казумо можна ўзяць
Яны, падобна, без вэйджэра. Адразу на баланс казіно налічваюцца.
гэта я ведаю, але на іх іграць нельга. Саппорт некалі казаў, што колькі насыпала з фрыспінаў, столькі і можна вывесці. Але максімум 10 еўра.
Ну, напрыклад, насыпала 1,50 еўра.
Ты будзеш дэпіць 10-ку. Адкручваць х1 дзеля таго, каб вывесці гэтыя 1,50 еўра?
Якую нейкую куйню прыдумалі.
я згодзен, то што куйня!
вось і думаю, ці можна аб’яднаць некалькі выйграшаў з фрыспінаў (у першы дзень 3,5, у другі дзень 3,5 і яшчэ трохі да 10 еўра). Тады ўжо можна депнуць.
Мне насыпала з 50-ці фрыспінаў 35 еўра, але пакінулі толькі 10 еўра, але дэпнуць 10-ку дзеля 10-кі лол не не гэта не маё(короч, забіў на гэтыя 10 еўра, і яшчэ папросяць кучу докаў напэўна
У дрыфце быў фрыбет усім, хто прайшоў апытанне. Так і не далі фрыбет дагэтуль.Хаця апытанне было хз калі.
Малаімаверна. Для кожнага выйгрышу патрэбны асобны дэпазіт.
Хаця лепш у падтрымцы даведацца.
А падтрымка сам ведаеш якая бывае. Адзін адно кажа, другі іншае. Яшчэ і нейкія правілы на хаду могуць прыдумаць.
ХАЧУ ў Betzest атрымаць 50 фры-спінаў аж у чаце чарга піпец
у мяне пусто, здаецца толькі для атрымальнікаў ліста
Не пасля дэпазіту а на рэальныя сродкі. Гэта трохі іншае. На свае грошы увогуле.