Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,125 Адказаў
|
588,455 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
мне пра дэпазіт нічога не сказалі, сказалі чакаць цягам гадзіны вывядуць
зразумеў, а ты кажаш два разы па 300р паставіў на вывад, другі з мульта што ці?
не, з аднаго акаўнта 2 разы па 300 руб
хоць першыя 100руб прайграў))
влепіў мульт і яшчэ атрымаў 100руб)падыняўся і на вывад
Выплацілі 300руб другую адмянілі)
Набіў 457 рубасоў , літаральна за 15 спінаў у “Рамзес 2” пры стаўцы 3 рублі , паставіў на вывад 300 чакаю ??
а хто там мульты рабіў, каб адбіць сотню, вас злавілі ці не?
мб таксама паспрабаваць, раз у людзей атрымліваецца адбіваць…
не пакуль) другі раз паслаў на вывад чакаю) толькі іншы тэл напішы
у які слот другі раз гуляў?
ну окей, цяпер тады паспрабую намутаць мульціакі
мб і пашанцуе з вывадам…
Заплацілі 300р. За деп 50р яны даюць яшчэ бонус 400р трэба падняць да 600р і тады можна выводзіць.
лорд оф океан
паднімешся 100% заплацяць.гуляю трэці раз)))
мне здаецца калі людзей стане шмат, ну якія выводзяць, то падкруцяць яшчэ мацней, або ўвогуле акцыю адменяць)))
пакуль даюць бяры))
Далі сотку там. Пайшоў да Лехіных мартышак:) Лавлю 3 львы у лінію , але яны не граюць)))) Проста кінуў і выйшаў . Нават круціць не стаў
а я злавіў бонуску,нл лагала піпец(звернуўся ў чат сказаў так і так,спыталі колькі бонус далі а я ім 2340)))і налічылі 200руб)
усе накрыліся мае спробы, Уладзімір у чаце проста не адказвае, на маю просьбу стольнік залічыць)))
чакай ён з’явіцца напэўна халяўшчыкаў навалом))) толькі што размаўляў з Аляксеем
не, праўда дзіўна, увогуле што-ці сапорт перастаў падаваць прыкметы жыцця, 100% ужо мульты шукаюць )))))
карацей 3-і не даў пасля 230ру не даваў а з’ядаў заліў карацей 3-і)
кароч не ведаю
у мяне так сапорт і не з’явіўся ў чаце, быццам ён ёсць , але нічога не адказвае…
карочэ лавочка зачынілася, зрабіў новы акк, звярнуўся ў чат, вось што адказаў Уладзімір
Ён даецца толькі адзін раз. )))))
Зайшоў цяпер туды проста пазабіваць час і падняў 3р на фрыспінах, потым па 2.40 дало 10, паставіў 5 і выдало гэта.) Летам 21к адтуль вывёў, на гэтыя нават не разлічваю, там жа быццам хітрая сістэма вэгера. Але цяпер хоць дакладна ёсць на што пазабіваць гадзінку.
мультам яна зачынілася..а для ідэйных юзэраў вось што адказаў чат Бонус не даступны, ён будзе даступны з 10 раніцы да 18:00 вечара
Усім прывітанне! Падкажыце, хто ведае, з b-bets.com нармальна выводзяць?