Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,122 Адказу
|
588,179 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
што-то я там накасячыў і забыў скрыны зрабіць
тогда в режиме инкогнито открий і яшчэ раз прайдзі) пошту тую ж можаш указаць, я таксама спачатку не зрабіў скрыншоты і давялося перапраходзіць
зразумеў, дзякуй
а як там старонку перакласці хто ведае?
Бонусную гульню злавіць не атрымалася, за 50 ФС накінула 16 бонусных рублёў. Для ГФ гэта яшчэ і нядрэнна…)
Макс. вывад які?
Усім прывітанне ў Svenbet.com адбіў са 100 фры-спінаў, насіпала 42 еўра, вагер 35x макс. вывад 100 еўра, хацеў паставіць на вывад, піша вось такую фігню, што гэта хто ведае, выводзіў хто з гэтага казіно?
Ну, судзячы па ўсім, табе нельга выводзіць з безлеп або не толькі табе, а ўсёй краіне, адкуль ты. Раз напісана, што абмежавана ад акцый
можа трэба дэпнуць або докі адправіць?У чаце нп магчыма спытаць(
Дакладней там напісана, што ты абмежаваны ў дзеяннях, а не ў акцыях, я крыху пераблытаў. Хутчэй за ўсё трэба будзе і деп, і докі, але сёння нядзеля, лепш заўтра ім на пошту напісаць.
Малаверагодна. Там хутчэй за ўсё акцыя маецца на ўвазе – дзеянне, а не акцыя. Акцыя ў іх промошын.
Чакай, людзі выводзілі, можа хто скажа, ці патрэбны дэп. Хутчэй за ўсё чагосьці не хапае ў акаўнце. Ці дэпу, ці докаў.
Успомніў. Гэтыя канторы славіліся тым, што пасля адбіцця прасілі зрабіць дэпазіт, а потым навязвалі бонус на першы дэп і не адмянялі, пакуль не адаб’еш. Так што, уважліва потым удакладні гэты пытанне ў падтрымцы.
ok заўтра напішу спытаю што к чаму
Так, так, я нядаўна пра тое ж пісаў тут. Але нехта сказаў, што цяпер усё інакш. І больш няма гэтага правіла.Хоць я асабіста сумняваюся.
Так, пісалі, што не было, потым, што зноў ёсць. Трэба ўдакладняць, бо кантора незразумелая. Адным ёсць, іншым – няма.
абмеркаванне бонусных кодаў тут, не засырайце там тэму
вось тут трэба ўсё абмяркоўваць
Маладыя, гарачыя =))
Я асабіста па спасылцы перайшоў, увёў пошту, паставіў галачкі за казіно і за партнёрку і прагаласаваў. Усе крокі сфоткаў і ў чат спасылкі на фоткі напісаў.
Та не, такое рабіць дакладна не трэба, бо потым нідзе не паведамляе, што на тваё паведамленне адказалі. На іншым форуме быў такі тып адказаў, бывала напішаш што-небудзь, а праз тыдзень выпадкова зайдзеш у тую тэму, а там пад тваім паведамленнем купа адказаў, а ты і не ведаў.
CHAKKRAS45 адна літара К лішняя , а па сутнасці мне пішуць – “вы ах***елі” занадта часта выкарыстоўваеце =)))
Усяго 3 скрыны , што можа быць прасцей ?? Калі б яшчэ мыць можна было дзе- заўгодна …
так, шкада, што ў тым слоце, што атрымаў, спіны трэба адбіць(хабанеро хрэнавы провайдэр, мне пашанцавала – адбіў)заўтра паспрабую даведацца што да як вывесці
10 еўра без дэпазіту Казіно Spicy Spins Бонусны код FREECHIP , бонус зліў) можа камусьці пашанцуе