Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,125 Адказаў
|
588,485 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
што датыскаюць ці не, не ведаю, не даводзілася выводзіць
праз Нідэрланды, праз іномаркі такая ж фігня як у цябе
Калі ў крыпце то можа быць і выплатяць.Калі ў фіятнай валюце тады не ведаю.
я таксама думаю што праз крыпту павінны
Раз у цябе ўжо ёсць актываваны бездеп, то пра коды можна забыць. Раней яны патрабавалі дэпазіт паміж бездепамі.
Я хацеў актываваць код, які ў бездепкодах вылажылі.
Зашоў у акк ,там яшчэ бон не адбіты вісіць.
Код нават,і не спрабаваў актываваць.
код актывуецца я актываваў але ўжо зліў
атрымаў 100 спінаў у Сарбёрст без праблем..кручу да гэтага часу Расія.
ўсё яны даюць..на Starburst 100 фрыспінаў..я ў чаце 10-м чакаў хвілін 40..чат перыядычна ў афлайн сыходзіць..відаць наплыў галодных ротаў..налічыла мне 14 еўра
ты да гэтага ўжо атрымліваў у іх 100фс? і як атрымаў, калі ў іх чат афлайн, не кругласутачны?
я ж напісаў..чат лавіць трэба калі ўключаюцца..яны перыядычна адключаюцца ..галодных, відаць, шмат..пазірні: кропка запаліцца зялёным на іконцы чата і ўперад😁спіны ж атрымліваў у іх і ў мінулым годзе..лістоў мне пра гэтыя 100 спінаў за голас не было..пабачыў твой пост і пайшоў да іх..
не в прошлом году, а в этом получал с месяц назад? они за голосование в первом этапе 100фс давали, а с чатом не пойму как вы попадаете на него, на тех же асках написано, что чат не круглосуточный
не ў гэтым годзе не атрымліваў..чат я лавіў хвілін 15..прелестницу перазагружаў гляджу бац чат зазеленеў..і туды ўрваўся потым вісеў хвілін 40, павольна даюць спіны.🙂
месяц таму я таксама каля гадзіны вісeў у чаце, мяне відаць пракатаюць раз ужо атрымліваў 100фс у папярэднім этапе
а на какой слот давали не памятаеш..у мяне вісіць 6 цэнтаў на рэальным балансе..можа я браў і забыў
здаецца таксама старбаст, праз гадзінку даведаюся, дадуць ці не, патрапіў у чат, гэта надоўга)
не Старбёрст 100 спінаў апошнім часам я не круціў..
У campeonbet жа раней, калі гэты бездэп адбіў, то прасілі зрабіць дэпазіт і абавязкова ўзяць на яго прывітальны бонус з тоўстым вэйджэрам. Малаверагодна, што гэта правіла памянялася
тут адпісаўся чалавек у папярэдні раз, што ў іх адбіў бездеп і вывёў, быццам х1 трэба было дэп адкруціць і ўсё
па выніку далі яшчэ раз 100фс, толькі не ў старбаст, а не зразумела ў што) на гульні Habanero Hot Hot Fruit
Ну я таксама на форумах пра гэтае правіла чытаў. Можа, ужо адменілі, не ведаю, сам праверыць не магу. Пастаянна зліваў гэтыя бездепы.
А мне налічылі 100 спінаў, без лішніх размоў. Паслала скрын галасавання, і тут жа адказалі, што спіны дададзены на мой рахунак. А, дарэчы, да гэтага я таксама галасавала і атрымлівала 100 спінаў.
Голдфішка на хай-ролераў замахнулася, фрыспіны па 88 капеек)
100 фс атрымаў, але баланс бачны толькі ў слотах NetEnt. Баланс у бонусным не адлюстроўваецца і колькі мыць вэйджэра не зразумела. Нідзе няма інфармацыі
ў іх заўсёды так..вагера не бачна..толькі калі адб’еш бабкі самі з’явяцца на рэальным рахунку..пра максімалку пасля адбіцця ўвы не памятаю..😁