Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,122 Адказу
|
588,179 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Зарэгістраваўся, прагаласаваў, нарахавалі праз чат 100 спінаў накруціла 24 еўра, вагер выйшаў люты амаль 1000 еўра…ЗЛІТА…😁
Я адбіў, заўтра зраблю сэлфі і мін деп буду выводзіць,
ну табе адбіць то трэба было 188 еўра..а мне 980 еўра на адбіценне павесілі..😁
У покернокс адмываў 1250 еўра),так яшчэ ў квикспіне,у якім толькі 50% ад стаўкі ішло )Ітог 2500 на адмыванне )
не, мне цярпення не хапае на такія адбіты… ладна б максімалка была без абмежаванняў.. а так дзеля 50 еўра дрочыцца паў дня ну яго наф…😁
Таксама адбіў. Сумна, што мін дэп 1500 р
А чаму селфі трэба?
Яшчэ і адбіваць, падобна, толькі ў аманеце.
Ты збіраешся дэпіць 20 еўра і выводзіць 4,70 еўра?
50 еўра гэта амаль 4к руб.Нармальная сума.
Атрымана. Дзіўна, нават тэлефон пры рэге не патрабуюць.
А што ў гэтым дзіўнага? Я зусім не разумею сэнсу гэтага тэлефона, хіба што потым спам дасылаць.
Спам,і промо розныя прапанаваць.
Для гэтага ёсць пошта. А мне асабіста зусім не трэба, каб на тэлефон званілі і шлалі свае супер-прапановы ад нейкіх казіно. Так што тут бачу толькі плюс у тым, што не трэба ўводзіць тэлефон.
Ды, трэба вось такое, як на скрыншоце)))))))
Не, на вывад крыху больш палціннік
Т. е. па-іхнім атрымліваецца, калі няма клетачак, то гэта не папера.
Добра хаця б, што не патрабуюць канкрэтнага вытворцы гэтага лістка.
Кароче адбіў бядэп на Admirallux ,потым узнікла праблема?виявiлася вывад толькі на расійскія ківі кашалькі,точней расійскія нумары(кароче няма куды было вывесці(і так знайшоў якісь piatrix вывад,вывелі туды ,а там вывесці няма куды)))глядзеў нічога няма,верыфікацыю прайшоў у іх,цяпер сяджу шукаю казіно дзе ёсць дэпазіт з piatrix)))падкажыце як вывесці адтуль цяпер?
чаму ты дзівішся, хлопцы там вумныя, у Photoshop надпіс на белым фоне прасцей упіхаць..чем морочыцца “у клетачку”…😁
4.70 еўра гэта яму са спінаў наваліла і ён іх адбіваў..😁
Даўно ўжо дасылалі.Сёння зноў даслалі.
Праверыў,у слоце фс няма.
У чаце сказаў,што ліст адпраўлены па памылцы.
да ў мяне таксама , у прыватным паведамленні ад казіно ёсць ліст з нарахаваннем, але ў слоце нічога няма
дзе там глядзець гэтую рэкламу, што то ў акцыях на сайце ў іх няма ніякай інфы пра фрыбэты..
Хто ўмее працаваць з фоташопам той на любой паперы,што хочаш намалюе.
https://bingoboom.ru/actions/freebets