Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,122 Адказу
|
588,155 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Я ж табе і кажу, што яго ўжо праз хвіліну як выложылі, ужо нехта актываваў. А актываваць яго можа хто заўгодна, а не абавязкова той, каму прыйшоў ліст. Я два коды тут выкладаў і людзі свабодна актывавалі.
Ну хз. У мяне ўвогуле ніводзін не актываўся.
Тое самае.Прыслалі толькі бон на дэпазіт.
код пры рэгістрацыі не канае..😁
А гэтыя? Тожа на 20фс
CCSLCSDM
CCSLCLOV
пля па-новаму трэба ўсё ўбіваць..😁
Уводзь.Табе ўсё роўна заняцца няма чым 😁
Не ведаюікак у цябе,а ў мяне ў гугле усё аўтаматычна ставіцца..
Толькі для гэтых краін коды дзейнічаюць.
неа не канаюць..можа гэта толькі для Расіі…народ парэгіструецца яшчэ напіша…адключыў VPN надпіс што бонус не канае знік , але на сайт Роскомнадзору не пускае..можа з-за VPN гемар..
Бывае жа так,у адных праходзяць коды,у іншых не.
Калі я ўзяў гэтыя коды, там напісаны зусім іншыя краіны.
ты б хаця правяраў, што кідаеш
10. Гэты бонус недаступны ў Расіі, Украіне, Беларусі, Малдове, Румыніі, Казахстане, Сербіі, Балгарыі і Македоніі.
А калі б дагнала? 😁
А ў Грузіі даступны 😁
Бон хацеў бы атрымаць, але селфі рабіць не буду, хто яго чорт ведае каму адпраўляць. І без 1000 р абыйдуся.
ну так цябе ніхто і не прымушае)) хто хоча, той атрымае бездепчык
За такія фігні трэба ім мінусы ставіць(не правяраючы піхваюць розную фігню(
2. Перайдзіце па спасылцы і зрабіце сэлфі з маскай у Інстаграме! Tyloo як гэта сэлфі з маскай?Надо еще найти маску на твар якой-небудзь хэлаўінскай персоны ці што і на фоне інсты фоткацца???
Апрача гэтых краін – Расіі, Украіны, Беларусі, Малдове, Румыніі, Казахстане, Сербіі, Балгарыі і Македоніі. Тут ніхто не жыве?
То ты позна ажывіўся. Той білет ўсім налічылі для ўдзелу ў учорашнім турніры 10000 FS Askgamblers freeroll. Учора хто не паспеў сліць баланс у турніры, гарантавана трапілі ў прызёры і атрымалі 25 фры спінаў. Лепш у саппорце ўдакладніць, ці можна той білет мяняць на іншыя білеты, бо ў лісце было паказана, што ён для 10 000 фріролла.
Гэты білет у мяне ёсць да гэтага часу ёсць.
І дарэчы, не ўсім яго далі.
Наварэгам не далі, а астатнім павінны былі даць. Я ліст атрымаў, там нічога пра асаблівыя ўмовы атрымання не было.
Дзе можна паглядзець інфармацыю пра гэты турнір?
У пошце пашукай, лісты рассылалі. Але ўжо няма сэнсу шукаць, ён скончыўся ў нядзелю. Можаш на сайце казіно ў гісторыі турніраў убачыць яго 27-га.
Прывітанне, усім, толькі што хапануу бяздэп у admirallux.vip з тэмы з бяздэпамі, думаў чарговы скрыпт, не чакаў, што вынясе, або будзе нешта гуляць, АЛЕ… факты на твары
Гуляла ўсё ЕГТ, злавіў поле сямёрак па 40-й на 7к, вынеслі за 3 хвіліны, не папрасіўшы ні дакаў, ні верыф. деп
Паспрабуйце адмыць УСІМ АБАВЯЗКОВА! Вагер x20. Хлопцы))) Бяжыце