Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,849 Адказаў
|
623,315 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@volf777 я яго знайсці не магу з якога сайта спампаваць
@volf777 Google Play
Рэбяты! Я тут ужо стары, канечне. Паўгода не магу адмыць гэтыя сра***я бездэпы. Раней хутка адмываў і выводзіў. Ці РТП увогуле адключылі, ці я пастарэў. На якіх слотах вы адмываеце? Раней я пачынаў з book of dead з 5 ліній, паднімаў і пераходзіў на yeti9, yeti90, потым на Khan swords, aloha cluster, Sakura fortune, wild world і г. д. Так і адмываў. Цяпер не канае. На чым параіце?
@rustik41 Часцяком выручае Ronin’s honour ад Play n go, але бывае і ў ім аддачы няма
@rustik41 а дзе цяпер бездэпы даюць?
Нармальных бездэпаў даўно няма
@viktorina666 дый наўрад ці будуць. Калі новыя якія адкрывацца будуць, ды і тое… Хто яго ведае.
@rustik41
памянялі нешта ў праграмным кодзе,нясуць лухту “рандом”,”ртп 96%”,”серверы правайдараў,мы тут ні пры чым”
іх ніхто не кантралюе,ніхто не правярае…
хто правярае праграмны код на серверы кожную секунду? ніхто!
96% аддачы,вось можаце праверыць …Ага,а як тады людзі зліваюць мільёны за дзень,за тыдзень,за год?
@rustik41
Адмываць трэба там, дзе ёсць нейкія выплаты, раней выратоўваў Play’n GO – трымаў баланс, адмываў бонус, падымаўся ўверх, а так – трэба хадзіць па слотах, дзе ёсць сыгроўкі – там і адмываць…
Але ў мяне рэальна нават х10, х20 цяпер немагчыма адмыць, то-бок бонусныя 1000 руб. з х10, х20 – трэба задэпнуць 3-5 тысяч, іх зжрэ і адмыве гэтую 1 тысячу руб…
яшчэ адзін скрын з падтрымкі
Расія міма. Увайсці ўжо не атрымліваецца
@bugulma83 я такой гульні ў слоты ўвогуле не бачыў бонус злавіў слот перагрузіўся бонуса няма))) вось толькі пачаў бонусныя кручэнні, і перагрузіўся, баланс той жа))) гэта памыйніца, яна не вартая нашай увагі, камрады…
Учора на пошту прыйшоў ліст (не спам) Быццам новае казіно…
Першы раз прайшоў рэгістрацыю без унясення якіх-небудзь даных 150 спінаў зарахавалі ў мумію. 5 к насыпала, вейджар х15 за бонусны баланс. Не адкруціў 😏
Другі раз зарэгістраваўся 6к, адкруціў ска😂 50 к на баліку. Вырашыў у падтрымцы даведацца, ці ўсё ў парадку, хвіліна маўчання і блакіроўка акаўнта 😄 Мульты вылічваюць, будзьце асцярожныя.
Хто хоча, рэгіструйцеся, правярайце. Выводзяць, не выводзяць, без паняцця.
Адпішыце па выніку, што да як😏
Медыя ад удзельніка
@bugulma83 а спасылку падкажы на сайт то
@bugulma83 Піша, што прамакод не знойдзены
luckmore-babayaga xyz
Націскаю рэгістрацыя і нічога! Не рэгіструе, круціцца кружок і ўсё
@amernmesу мяне нармальна, цяпер зарэгістраваўся з першага разу
макс выйгрыш 500к :)))
Сумнеўна гэта ўсё
@bugulma83 актываваў, паглядзім
@saaha88замануха, можа?
А ў якіх слотах адыгрыш?
@amernmesЗНАЧЫЦЬ НЕ ТОЙ САЙТ
@gryund luckmore com Сам на гэты перайшоў, я нават не заўважыў
Адкруціў ФС, 4 з капейкамі дало, і на гэтым усё. Бонус на баланс не залічаны, а ў бонусах так і вісіць, можа, мінімальны дэп патрэбны, хз