Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,814 Адказаў
|
621,803 Прагляду
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@volf777 спампоўвайце Outline
І ключ вам на халяву
Тупаваты, але без рэкламы, халява з майго панскага пляча
ssconf://connect.outlineaccesskey.com/ton/ru/0ac6c14e04/bbb440b6b6#0ac6c14e04
@saaha88 дзякуй
@volf777
Напісалі ў падтрымцы, тэхработы
@volf777 я яго знайсці не магу з якога сайта спампаваць
@volf777 Google Play
Рэбяты! Я тут ужо стары, канечне. Паўгода не магу адмыць гэтыя сра***я бездэпы. Раней хутка адмываў і выводзіў. Ці РТП увогуле адключылі, ці я пастарэў. На якіх слотах вы адмываеце? Раней я пачынаў з book of dead з 5 ліній, паднімаў і пераходзіў на yeti9, yeti90, потым на Khan swords, aloha cluster, Sakura fortune, wild world і г. д. Так і адмываў. Цяпер не канае. На чым параіце?
@rustik41 Часцяком выручае Ronin’s honour ад Play n go, але бывае і ў ім аддачы няма
@rustik41 а дзе цяпер бездэпы даюць?
Нармальных бездэпаў даўно няма
@viktorina666 дый наўрад ці будуць. Калі новыя якія адкрывацца будуць, ды і тое… Хто яго ведае.
@rustik41
памянялі нешта ў праграмным кодзе,нясуць лухту “рандом”,”ртп 96%”,”серверы правайдараў,мы тут ні пры чым”
іх ніхто не кантралюе,ніхто не правярае…
хто правярае праграмны код на серверы кожную секунду? ніхто!
96% аддачы,вось можаце праверыць …Ага,а як тады людзі зліваюць мільёны за дзень,за тыдзень,за год?
@rustik41
Адмываць трэба там, дзе ёсць нейкія выплаты, раней выратоўваў Play’n GO – трымаў баланс, адмываў бонус, падымаўся ўверх, а так – трэба хадзіць па слотах, дзе ёсць сыгроўкі – там і адмываць…
Але ў мяне рэальна нават х10, х20 цяпер немагчыма адмыць, то-бок бонусныя 1000 руб. з х10, х20 – трэба задэпнуць 3-5 тысяч, іх зжрэ і адмыве гэтую 1 тысячу руб…
@saaha88 пан прыехаў! дзякуй)