Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,138 Адказаў
|
589,057 Праглядаў
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Betsoft
І я дзяўчына)
прабач
а няма спінаў…ты ж мяне падманула..ты ж мяне падвяла..ты ж мне мікрабу спіду ў здаровую кроў ўліла…
ВЫВАД спінаў або дэпазітораў або атрымальнікаў ліста…
Магчыма атрымальнікам ліста. Дэпазітаў не было
трэба ў пасте пра бонус гэта дапісаць, каб не вадзілі за нос такія як я..😁
А можа ты адзін у іх у чорным спісе… і таму табе не далі…
не ну трэба дапісаць што магчыма спіны атрымальнікам ліста або тое, што табе прыйшоў ліст, а так напісана ўпэўнена што 10 спінаў у такі то слот, а іх няма, паглядзі пост пад тваім новым. чалавек усё распісаў, пытанняў там ужо не будзе..
Ад таго што я дапішу што МАГЧЫМА атрымальнікам ліста-народ не пабяжыць правяраць?)))
атрымана..але пры загрузцы слота перакідвае ў касу..наверна дэпазіт хочуць..І як убачыў вейджар гэтага бонуса ..упаў са стула і мыслена паслаў іх лавіць матылькоў..з максімаў 250 руб..
Там па 10 кап. спін. Нічога не страціў
Запускай слот прама з вокны Бонусы – Free Games
там яшчэ пахожа паміж бонусамі патрэбен дэпазіт..я браў калісьці ў іх штуку за рэгу і другі бонус не дае адкруціць..пасылае адразу ў касу..
О, запрацавала, як усё сур’ёзна ў хлопцаў…😁
А дзе твае павучанні, наконт таго, што не выклалі поўную інфармацыю…і трэба дапісаць…
ці ты толькі мяне вырашыў паўчыць?
мне аж 5 рублёў прыпала з гэтых спінаў)))
Ты багаты)
а мне ўсяго 20 кап
а навошта там павучанні, у чалавека там усё распісана, гэта я дурны падумаў дэпазіт трэба паміж бонусамі, а аказалася слот з бонусаў запускаецца ў касу не перакідвае…😁 А пра твой пост можаш не дапісваць я супраць нічога не маю, потым табе яшчэ 10 чалавек напішуць тое ж самае яшчэ і мінусоў настаўяць, тут такія таварышы..😁
ага, там жа іх і заліў, увогуле не разумею, навошта такія бонусы ўвогуле даваць)
не.. можа хто бонусік злоўіць, 200 рупій насыпле..😁 а так мне таксама 4 рублі наваліла.. цяпер на вывад буду ставіць..
Ну і няхай ставяць мінусы. Ты можаш пачаць..
А ты заўсёды такі незадаволены?
Такія скупцы ў гэтай праўдзе, канешне, проста ппц, да гэтага два разы пасылалі фры-спіны ў Лорда акіянаў па 10 кап па 1 лініі!!!)) два разы па 50 спінаў у агульнай складанасці за 100 дало 3р) і цяпер канскі ваґер з макс кэшаутам 250р??
ад каго прыйшло ?
паспрабуй прачытай уважліва, там напісана) чампеонбет
Мабыць толькі тым хто атрымаў ліст
Яны прыкладна 3-6 месяцаў таму абвясцілі пра старт.
Хто тады зарэгістраваўся – абяцалі бездэп.