Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,247 Адказаў
|
596,063 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@dangeraut трэба задэпнуць 100 баксаў адным плацяжом – і тады выводзь усё, што выйграў
@aslanbeko гэта ў Беторыяні такое напісалі?
@godweles888
+ дэпа 3x адгуляць
@ident так, але невядома да якога дня трэба гэты дэп зрабіць пасля рэгі
@taxist924 а чыста тэарэтычна гэта можа быць піраміда? набяруць дэпаў і скажуць усё санкцыі))))
@gryundбетторыян
@taxist924 доўга яны правяраюць дакі?
@lipa так наўрад ці, там амаль імгненны вывад
@godweles888 ты, напэўна, не зразумеў, я пра фрыспіны, якія за рэгістрацыю, па 5 спінаў у 5 слотах, я пра іх.
Усе згуртаваліся праз 20 бакінскіх?))) атрымліваецца, прадалі свае докі за 20 у.е., вось вы дзіўныя)))
@godweles888
На працягу месяца або згуляць на рэальныя грошы, мне так напісалі, а то згараць гэтыя выйграныя еўра.
@artem2801
Страшна ўявіць, на што ты гатовы дзеля 20 баксаў)
Чалавек занёс, вось і выплюхнуў сваю гульнявую энергетыку пра гэтыя капейкі. Галоўнае, што гуляе і ладна, чога яго чапаць, тым больш перакладчыкам карыстаецца, мабыць
@artem2801 Так, згуртаваліся на форуме, а ты як рак-пустэльнік. Мільёнамі тут не круцім, як ты, а проста гуляем. Так-так, не-не.
@misha55
Страшна нават падумаць !
@alexander7
salamander90
новае казіно нейкае
Golden Palm
рэгістрацыя. верыфікацыя нумара і пошты пасля гэтага ў чат
А як знайсці? У мяне не атрымліваецца. Дай падказку)
golden palm і doggy казіно, тое ж самае, што і былы joinus.
@ders што адно, што другое, падробленыя сайты, у doggy арыгінал іншы, у гэтым golden palm адгуляў бездеп, запыталі дэп на суму вываду + вагер на дэп х 16, але ў вашым выпадку зробім х6, слоты ўсе скрыптавыя, amatic яшчэ з часоў перта першага стары, не ўздумайце дэпаць, гэта кіданова
golden palm я задэпнуў. падняў пару тысяч.. выведуць ?
@kirillgav Вядома, скрыпта і бонусныя ўмовы, тыя ж, што і былі. Памятаю, калі doggy адкрылі, як яны распісваліся, маўляў, камандай сышлі ад “нядобрага” joinus і вось цяпер будзе “вельмі добрае” казіно doggy, мы пухнатыя, толькі дэпайце, глупей ужо не прыдумалі б. Я ў joinus у плюсе застаўся, дык гэтыя з doggy мне стабільна пару разоў на месяц тэлефануюць, бездэпы свае няўдалые ў гэтым doggy налічваюць, потым palm адкрылі і там тая ж хня, усё ніяк не атрымліваецца на дэп развесці.