Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,247 Адказаў
|
596,063 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lipa чувак, 1700$ вывёў, закінуўшы сотку, тэлега 4LUCK вам у дапамогу))
@sinaloa ну калі 100 ку задэпнуць, гэта ўжо нямала, адкуль выводзіць можна
@lipa справа ў іншым, паднімі з гэтых фрыспінаў 1700$ або 10К$. Не дэпнеш у гэтым выпадку?
@lipaне, яны проста перастараліся з халявай акцыяй з фрыспінамі і цяпер самі не вывозяць, і спрабуюць закручваць гайкі, так цэлы месяц выплачваць гульцам халяўныя грошы яны не змогуць
@taxist924 аб’юз калі ідзе, любы казік будзе перакрываць кісларод. Ты ж не першы дзень у гэтай тэме, павінен гэта разумець.
Пашпарт звычайны ўжо не канае ў гэтым казе? Нацыянальны, пры загрузцы ёсць, загружаю – вывад адмяняюць, 20$ паходу гахнула, установа мары…
Стрэльнуць можа ў любым казіку і ў любым слоце.
У мяне аднаго ў Endorphina бонусы сталі выпадaць, калі зрабіў больш за 100 ці 150 спінаў. Раней такога не было – калі раней гуляў у Endorphina, бонус падаў на 40-м спіне, а цяпер гэта ўжо наогул рэдкасць.
@oktan у Geisha 200 – 300 спінаў стабільна да бонуса…
@dangeraut што гейша і ін джаз, спору няма, але вось, напрыклад, вуду ці бук оф санта, раней у іх бонус падаў стабільна да 70 спінаў, цяпер увогуле 100-150 казіно ПФ
@oktan ну хуй ведае… у слотах па тыпу Гейт оф Олимпус рэальна можа бонус не выпадать па 1000-1500 спінаў
сёння кніжкі розныя круціў ад Эндорфіны, так раней 250 спінаў ні адзін слот не даваў бонус
@oktan не табе яшчэ шанцуе.. у мяне было і па 700 і больш спінаў .. цяпер калі Endorphina дала за 200 хадоў бонус, гэта яшчэ шыкоўна, прычым так стала ў многіх слотах… гуляць стала ў яе проста невыносна.. раней у ёй x100 падаў пастаянна, цяпер нават x50 хрэн убачыш..
Хто ў курсе што гэта, я як зразумеў бонус на вывад, то бок 1 выйграў а выведуць 2?
@ser7217 ну ты не параўноўвай Pragmatic Play, у якой убачыць бонус да 1000 спінаў гэта проста ўдача, і Endorphina, якая заўсёды давала бонус да 100 спінаў і не адзін.. а цяпер закруцілі яе, горш за Pragmatic Play стала
@oktan глядзячы які слот, назапашвальныя часта. Старыя слоты ў самым нізе спісу, ды і жадныя на выпадзенне бонуса🫤
@nikolay_ не прымаюць пашпарт ад грамадзян РФ ужо. Абуз прайшоў паспяхова ✅
@nikolay_мне ўсё ж такі ў выніку як-небудзь верыфікавалі акк па правах(даказаў ім, што не пратэрмінаваныя),і адразу вывелі 20$
@aslanbeko першы раз такое бачу..ну, згодна з апісаннем, то так, тыпу таго.. але нешта мне слаба верыцца ў тое, што наогул выведуць, такую акцыю я ні ў адным казіку не бачыла… занадта казачная прапанова
@taxist924 што за казіно, дзе ледзь-ледзь верыфікавалі
@gryund Бетториан
@sterva85 пры чым тут Pragmatic?
Я кажу пра слоты Endorphina з механікай як у Gate of Olympus
Ну тыпу Starlight Princess, Temple of Ra і г.д. і г.п.
@sinaloa і пасля гэтага яны пачалі гайкі закручваць
@oktanШто цяпер, што раней, бывае выпадае на першым спіне, бывае не. Памятаю, гадоў пяць таму ў Ундине бонус не выпаў на працягу 900 спінаў. Але выпадзенне бонуса не самае галоўнае, толку мала, калі бонусы ідуць даволі часта, адзін за адным, а выйгрышы, нібы пад капірку, па x20. Яшчэ цікавая справа з пакупнымі бонусамі, заўважаў, калі доўга не выпадае бонус і вырашыў купіць, то выйгрышы мінімальныя, у лепшым выпадку – гэта акуп бонуса, а потым зліў, усё меншыя і меншыя, напрыканцы дасць табе нейкія здзеклівыя x5. Так што, калі наканавана зліць, то нікуды ад гэтага не дзенешся.
а гэтыя самыя 900 спінаў у Betorian яны без вагера, як я разумею, занёс 20 уе і выводзь?
@dangeraut так, толькі пасы РФ больш не бярэ, можна проста назбіраць за некалькі дзён і вывесці, не гуляючы