Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
113,146 Адказаў
|
589,393 Прагляду
|
80 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
З гэтым у іх праблем няма. Я гэту казіначку ведаю гадоў пад 10. Да гэтага часу на плаву.
Відаць і тут у ГФ адрэгулявалі актывацыю прамакодаў, слот з ФС адкрыўся адразу і накідаў аж 8,8 рЭ. Бонускі, на жаль, не ўбачыў, а там мог быць добры пад’ём)
Зашоў нічога няма, хутчэй за ўсё для дэпазітаў або для атрымальнікаў ліста, лістоў не было дэпазіт не рабіў..
я ў іх заўсёды толькі праз чат актывую, аўтаматам нічога не з’яўляецца
ты хочаш сказаць напісаць у чат дадуць, ну цяпер прабую пакалякаць з імі на ломаным англійскім..😁
мля 😁 за 15 секунд налічылі спіны ў чаце…😉
што ім напісаў то?
Прывітанне, калі ласка, 10 фрыспінаў на слот Conan…!5 секунд і залічылі, яшчэ і наваліў 10 еўра..😁
у выніку таксама амаль імгненна дадалі спіны
там яшчэ 50 спінаў на любы слот NetEnt даюць за голас на асках, але макс выйгрыш на спінах 10 еўра, але нешта пішуць па вэрыфікацыі там напружана, то ўсе докі ў фармаце PDF просяць і нібы камуналка павінна быць завераная
Дазвольце мне сказаць вам, што код сапраўдны для дэпазіту. Вы павінны выкарыстоўваць код пры ўнясенні дэпазіту ў поле «бонусны код». Дадатковы бонус будзе аўтаматычна дададзены да вашага дэпазіту
Так адказалі ў службе падтрымкі , ці я нешта не зразумеў – код уводзіў пры рэгістрацыі
я звярнуў увагу, што казі на гэтай платформе пачалі прымяняць гэтыя коды пры рэге і перасталі іх аўтаматычна актываваць пасля пацверджання пошты, як гэта было раней.. відаць палітыка змянілася, магчыма гэта датычыцца толькі СНД
Сам я там даўно зарэганы, таму не атрымліваў, але пры рэге ясна напісана, што код дае 11 еўра пасля верыфікацыі пошты, так што, укажы ім у саппорце.
Ок, цяпер замарочуся ??
Усё, ты правільна зразумеў і пры рэгістрацыі ў цябе было напісана, што пасля пацверджання пошты табе будзе налічана 11 еўра
Можна Леніна скаргамі заваліць, няхай разбярэцца, чаму яны ўводзяць гульцоў у зман.
так мне ў апошнім казіно тую лухту ў чаце пісалі, спачатку, што код не працуе, я ім зрабіў такі ж скрын як і ў цябе, пачалі пісаць, што я яго не ўводзіў і гэтак далей.. лепш забіць на гэту мутную сетку, яны, дарэчы, па 5 еўра зноў рассылаюць і ад гэтага нордыка таксама прыйшло.. але нах яны не патрэбныя
Скінуў скрын у чат – налічылі =)) Хаця ўжо іншы аператар
Мне таксама прысылалі, адкруціў чыста дзеля забаўкі, бо з такім іх паводзінамі потым яшчэ і ў шматразовым выкарыстанні бездэпаў абвінавацяць.
так, як людзі неаднойчы пісалі, вывесці з гэтых казіно – цэлая гісторыя, лепш не звязвацца)
Цяпер зразумела
Бездэпазітны бонус
да, дарэчы, норм, стандартныя ўмовы, раней памятаю трэба было задэпазіць 50 еўра і нейкія мудрагелістыя дакументы патрабавалі
Ёсць шмат выпадкаў, калі яны выплацілі. Каму больш-менш без мороки, каго даставалі дакументамі і затрымкай выплаты. Калі зусім не сапсаваліся, то шанец на выплату высокі, толькі трэба цярпенне, бо можа цягнуцца тыднямі, а то і месяцамі. Калі што, тут скаргу накатаеш, яны пакуль рэагуюць і паскараюцца.
BеtOnAces хто-небудзь зарэгістраваўся там?Пасля краіны не апускаецца ўніз(праз тэлефон і камп’ютар таксама спрабаваў((
праз камп, у браўзеры, на старонцы рэгістрацыі зменшы маштаб (Ctrl + пракрутка ўніз кола мышы), вярнуць назад (Ctrl + 0).