Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,902 Адказу
|
575,431 Прагляд
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@olvlav я заўважыла тэндэнцыю.. як толькі бонус трапляе ў агульны доступ тут .. і сутак не праходзіць і бездеп урэзваюць адменяюць .. перастаюць выводзіць з бяздэпа.. блакуюць людзям акі.. адказ адзін народ ідзе аб’юзіць ствараючы як звычайна сотні акаунтаў ..а церпяць у выніку тыя, хто стварыў адзін…
@sterva85 Так аб’юзеры і ёсць частка малога цёмнага бізнэсу))) Так усё жыццё было і будзе. А новае казіно такім спосабам ад невялікіх страт, якія акупяцца ў далейшым, пазбаўляецца “халявных ротаў”. Гэта ж Расія, дзетка)
@ishkanderkaa сёння 16 баксаў Bonanza насыпала, на вывад паставіў😁
@sterva85 Цікава, а як і кім будзе выкарыстоўвацца бонус, калі пра гэта не трапляе інфай у агульны доступ? Калі колькасць тых, хто гуляе ў казіно і бк у СНД складае пару дзясяткаў мільёнаў, то ўяві, колькі людзей маніторяць халяву па форумах, тг і іншых пляцоўках. У такім выпадку тое, што хто-то будзе клепаць мульты абсалютна па× – не мае значэння. Прыплыў і без гэтага будзе каласальны. Самаму казіно, у якога саспела геніяльная ідэя зрабіць акцыю з бонусам і вывадам без дэпа і вэрыфікацыі, нічога іншага, як адклікаць, не застанецца.
@ders абузеры не дрымаюць. сочаць за ўсімі акцыямі
Што цікава, даўно ўжо ніякіх прамакодаў не было. Хаця б на нейкі джэтон.
Чаму такі драўляны?
У Why бездэп 100 спінаў па 10 рублёў, вагер 10, макс вывад 3000
З bettorian хто-небудзь выводзіў не? Набіў 22 баксы паставіў на вывад , цішыня
падкажы, у WHU там вывад толькі на карты ці можна яшчэ куды-небудзь??
можа дадалі, акрамя карт, яшчэ што-небудзь…
Як там вериф увогуле прайсці , расійскі пашпарт не прымаюць , краіны Расіі няма
Хлопцы! Хто па-заўчора, учора ў краме фрыспіны купляў у jetton, прыйшлі фрыспіны? Нібы казалі, што праз 3-4 гадзіны нарахоўваюць у jetton. Прайшоў цэлы дзень, фрыспінаў няма. У правілах нічога не напісана, там тыпу “у панядзелак ці ў пятніцу”. 🤔
@misterrobot а ты агураў за пару дзён з фс там?
@misterrobot там, здаецца, кажуць, што толькі 20 можна вывесці без дэпа.
@rustik41 ты, напэўна, купляў пасля 17:00 па мск. І яшчэ не паспелі перадалі
@olegpetkin учора ў саппарце спытаў. сказалі 20 вывесці можна
А ў Фенікс хто ведае, фрыспіны прыйшлі за дэп ад 500? І там х3 – гэта на дэп ці што фрыспіны дадуць.
@olegpetkin ну там жа дакладна напісана, дэпазіт
@godweles888 гэта добра. У мяне там пакуль 8 баксаў. Трэба да 20 набіць
@dangeraut неа, толькі на карткі
Я ў шоку ад казіно РОКС!!! Больш за сем гадоў у іх у гульні і ніякай павагі!!!!! 20 мая заліў 4500 і ўсё! Сёння атрымалі ліст пра аднаўленне працы, а сэнсу НУЛЬ!!! Скарга пададзеная 20-га і дагэтуль у адкрытых!!!! Тут хто-небудзь вырашае гэтыя пытанні ці гэта так, для галочкі????? Што з форумам адбываецца???? Тое ж у заняпадзе, як у расійскай эканоміцы ці як?????
@strannik1961
ты што так разагнаўся)
у некаторых казіно можаш дэпнуць і 2 тыдні чакаць, з гэтым нічога не зробіш
усё гэта з-за плацёжак і банкаў РФ
@strannik1961 скажы яшчэ з карткі дэпіў😁
@olegpetkin і кажуць, квн юзаць нельга пры адыгрышы спінаў)
@olegpetkin а я ў правілах вось гэта прачытаў. Сумніўна нешта.