Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,834 Адказу
|
572,898 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@pokerface эх шкада. толькі адзін раз паспеў актываваць
@caddet Так, там цяпер у ўмовах трэба, каб на балансе было 500 р абавязкова, толькі тады актывуецца. Да ну іх, усё роўна нічога толкам не дае гэты каз.
@lana888 раней жа было, дэп, купон, дэп, купон… А зараз павінна быць на балансе рэальна, каб актывавалася?
@lana888 ну ты і пакідай на балансе заўсёды 500 рублёў.
@olegpetkin і шмат лудзікаў пакідае на балансе казіно кэш?) Калі можна залудзіць і плюсануць з гэтай пяцхаткі) Ну а калі сур’ёзна, то ўмова бязглуздая, па-мойму.
@lana888 TTR6 вось паспрабуй у Раменбет
@olegpetkin прасіць дэпазіт)))
@lemonad83 сёння ў Леоне нават іх гавёны фрыбэт даводзіцца сваімі плаціць, як аказалася…
@olegpetkin Што там дае? Трэба рабіць дэпазіт, не хачу, надакучыла, нічога не ідзе. У мяне вывад быў у тым годзе ў Пошах і ўсё нібыта. Увогуле, нават не даюць падняць баланс да 5к, зусім не цікава стала. Кідаеш дэп і ўжо ведаеш, што будзе пра. Б. Нафіг іх.
@pokerface колькі чакаў у казіно, ні разу не атрымалася забраць гэты фрыбет, бро.
У роіобет кінул дэпазіт пару тройку раз, такая ссаніна стала, а не каз, бачыў тут яго ругалі дзе-то ў тэме, так рэальна ні бонусаў ні сыгровак, ібота па зліванні бабла… Раней хоць фрыбеты зрэдку давалі,фрыхі а цяпер тупа тухляк…
У леон бетс можна паўторна атрымаць 50 спінаў за ўстаноўку прыкладання на Android, слот праўда паскудны ад пингвин, накінуў 140р, адыгрыш з бонусных
@nikolay_ Прывітаю, брацік! Не тое слова, Мікалай, у іх, сука, цудам калі і занясеш – рызыкаваў я, пачынаюць выплату да талога цягнуць… сам нядаўна ўцягнуўся: з турніру паінты сабраў, трапіў у прызы, абмяняў паінты па статусе gold, выйшла 29к, 27к паставіў на выплату, 2к на гульню – іх зліў у выніку, ну праз прыкладна 4 гадзіны 27к яшчэ віселі ў апрацоўцы з магчымасцю адмены, клікнуў адмяніць – цудам пад’ём, зноў чаканне, адмова і зліў…
Разумею, мая віна, там максімум рэгламент – суткі, на той жа піастрыкс можна было пачакаць, але сука, астатнія 200 паінтаў раніцай на наступны дзень абмяняў на 1200 з дробяззю, паставіў на выплату і, о цуд, прыйшлі ў працягу пары гадзін… Канчэныя, каб я ім яшчэ дэпанаваў..
@pokerface так, дробязі яны заўсёды шустра выводзяць, а трохі падняў – усё, ну а што, тэма працуючая, 80% заліе назад
@pokerface самавыключэнне трэба ставіць пакуль свае 100к не вывёў, ад граху падалей.
@ginger777 так гэта не толькі там працуе залатое правіла))) у большасці казіно. яшчэ мода на ліміты, ліш бы ты заліваўся.
@dobronx там так сістэма не працуе, хз год таму дакладна не працавала.. ставіш яго, яны не выводзяць
на рио заўсёды такая тэма, цягнуць да самага канца, аднойчы давялося чакаць вываду 96 гадзін на пипастрикс)
не працуе гэта тэма – блакіроўка да вывядзення ў іх.. калі блакіроўка часовая, усе аперацыі стаяць, тыя ж выплаты. ведаю не першы год.
@pokerface пра які блок гаворыш?
@sinaloa магчыма нешта накшталт самавыключэння
@sinaloa
@loveohlove так, пра гэта.
там калі ставіш у тым-то і “прыкол” вывад не актыўны хз навошта ўвогуле гэтая функцыя
@pokerface я б на тваім месцы перастаў там гуляць))) поўнае дно ж з такімі прыколамі.
так хіба не ўсюды пры самазаблякаванні адключаюць усё? лагічна ж што і вывад не будзе працаваць