Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 лютага 2017 г.
ад
Feya_Line
|
113,853 Адказу
|
623,950 Праглядаў
|
81 Рэакцыя
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@kazhim14 у мяне, як звычайна ў Раменбеце, нічога, ад гэтай сеткі ўжо гадоў 2 не бачу бездэпаў.
@denkchera аналагічна, адыграла на балансе 150$, сліла да 100. Паставіла на вывад, адмянілі сказалі трэба Деп 1000р, я депнула. Адкруціла 3х за Деп, паставіла на вывад. Вывад адмяняюць і на балансе застаецца мая тысяча, астатнія 100$ спісалі. Пішу ў падтрымку, кажуць, што праблемы на сайце, усё вернуць назад на баланс. Пішу праз 3 гадзіны, там ужо кажуць, што я не ў тых слотах адкручвала бездеп і тысячу ў выніку сліла. Заўтра на дарэмна страціла час і тысячу(
@vita_via а ў якіх такіх слотах трэба было адыгрываць не ўдакладнілі?) зразумела, што скам, але цікавіць іх аргументацыя
Падобная сітуацыя. Адмянілі вывад (усё спісалі, нават дэпазіт!) і сказалі, што я выкарыстоўвала стратэгію па падліку карт або нешта такое.
Адразу ў ЧС дадавайце іх на форуме, ужо дастаткова водгукаў за пару дзён.
У Cactus казіно хто гуляў? Як увогуле, нармальна ці скам?
@oktan судзячы па скаргах, скамяць
Добры дзень, падкажыце адрас падтрымкі 4LUCK у ТГ
@prince87 ок, дзякуй, зразумеў, проста ўвесь час ад іх прылятаюць бездэпы або штосьці яшчэ – да таго ж у affgemblera нават не ў чорным спісе, думаў нармальны казік
@prince87 29 з 31 вырашаныя, 2 ня вырашаныя, ўмнікі робяць з чужых карт і дзівяцца, а чаму ім не плацяць, ай-яй-яй, як жа так, якое кепскае казіно 🤣
Нармальнае казіно, нічым не горш за іншых.
Тожа адграў у гэтым Tiger, 5000 вісіць, вывесці не даюць, падтрымка ўвогуле не працуе, падаецца, што гэта скам
@fktrctq7503 @LatestSupport_bot
У нармальных заведах так бы і давалі…
@toptygin888 зараз, напэўна, кожны 10-ты, хто гуляе ў казіно, робіць свой праект, шчыра кажучы раней, каб адкрыць свой ігральны заклад, скажам, 5 гадоў таму ці больш, куплялі скрыпты за пару тысяч і ўсё. Цяпер усё значна прасцей, і ў 3 клікі робіцца. Лепш гуляць у правераных казіно
@toptygin888 выводзяць, 5к +деп, але деп трэба адыграць х3 (деп 1к)
@nikolay_ прывітанне тэска, ну што, вывелі норм без усіх гэтых замарочак?
@robingood прывітанне, тёзка, ставіў 70 учора на вывад, адмянілі з паметкай “памылка”, сёння пачытаў, што спісваюць і пайшоў хайроліць, да 2500 падымаўся, 2200 засталося, стаміўся гуляць) ты як выводзіў з бездэпа, калі так які макс кэш?
@nikolay_
Так ты гуляй у такіх заносных правайдэраў у нармальных установах, а не ў PG Soft, свой апушчаны 😀
@misha55 палка таксама раз у год стрэліць)0 і пг можа ў спіне максімалку аддаць лёгка прычым. тут не ад слота залежыць, а ад казіно наколькі закручаная аддача
@toptygin888 я яшчэ ўчора сказала што зважаючы на наяўнасць плацяжоў слотаў ..і іх выдачы нагадвае на мільён адсоткаў скам …
@nikolay_Блін, ён гэта купіў ці з выбітай?
@oktan выводзяць. але вельмі мутарна. і то толькі абраным))
@misha55 Ты што, скучаеш па ім, мой? І хто яго апусціў? Чаго негатыв заліваеш?) Я ж пісаў, што дэпаю 100-200р і кручу, таму па 6 р пг софт для старту, а потым на спорт…
@nikolay_
Дзе я негатывіў? Ці гэта для цябе ўжо негатыў?
Табе максвин дае і ты ўсё роўна нічога не зразумеў 😀 Колькі максвінаў у пг софце злавіў? нуль ці нуль?)
@kerob купіў топ за 100,$ адразу Макса, Скам Каз гэта 💯
@nikolay_ акрамя таго што скам усе гэтыя промікі ідуць толькі за рэгу… і яны рэфныя – уводзячы гэтае промо ты адразу становішся рэфам!!!