Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,834 Адказу
|
572,898 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
@lana888 ўсяго дало 75р.
Правярайце бонусы, бездэп можа вісіць.
@smerch які там дамен то, не 48, не 49….
@gans2115 53
@smerch як звычайна балбатня, 10 фрыспінаў за дэп з вэйджарам 60.
@lemonad83 таксама лаханка, нават дэпаў няма ў гэтых хапуг
@smerch так, дзякуй! Не, у мяне там няма спінаў бездзетных:(((
Фрыбэт забірайце ад yohoslot промакод HOCKEY
@smerch Нічога няма. У гэты раз нават дэпазітных няма.
@smerch не працуе.
@gans2115 Ганс, прывітанне) Мне кожны тыдзень прыходзіць СМС ад Пинко, захожу на акк – там зусім нічога няма.
@smerch
спс. прома спрацавала.
@gans2115 Пусто, мне яны толькі робатам тэлефануюць – ты даўно не заходзіў да нас бла-блабла +7981
Усім прывітанне. Што з Вулкан-Вегасам – хто-небудзь у курсе, ці камусьці за апошнія некалькі месяцаў тут з форуму хоць нешта выплацілі? Па РФ ведаю, што не выплачваюць, тут пісалі, проста праглядзеў скаргі і нават прадстаўнік у апошніх трох нічога не адказваў. Ці я правільна разумею, што розніцы няма – РФ ці не РФ, усё роўна могуць забаніць і нічога не выплаціць пад любым прыдуманым прэтэкстам?
@rokkito старым акаунтам бываюць даюць вывесці, новыя ўжо для РФ недаступныя… Па старых магу памыляцца…
Так, старых выводзяць, але патроху пазбаўляюцца ад 🇷🇺, але дакладна не кідаюць.
Пяць капеек, але ўсё ж: і да гэтага Беларусь была ў бане, і цяпер нічога не змянілася, таму для мяне вулканвегас ужо даўно быў недаступны
@rokkito. так, я адказваў раней, што ў мяне акаунт даўно верыфікаваны і з вывадам праблем няма
@sinaloa мне таксама прыйшло, перайшоў па спасылцы, пусто. У тп звярнуўся, яны там паколдзілі і ўручную налічылі. Скінуў скрын, смс.
@i-667-yandex-ru бездепы толькі гуляеш там, ці пры такім раскладзе ўсё роўна дэпазіціш?
@i-667-yandex-ru Зразумеў, спс за інфу. А па тэрмінах не памятаеш, на тую ж Пиастру ў сярэднім 2-3 дні даюць на вывад? Хуткіх вывадаў там ужо даўно няма
@loveohlove, дэпаю, апошнія вывады з бездэпа там пигги банк ёсць 100р было раскруціўся да 50 к, на рахунак пиастрикс за гадзіну вывялі, я калі правільна зразумеў яны раніцай заяўкі апрацоўваюць, калі ўначы ставіш – то раніцай прыходзяць
@feverish таксама прыйшло, дало каля 1 к – як звычайна праліў
@i-667-yandex-ru крутога табе за гадзіну вывелі, мусіць стаў вип-кліентам. Проста ў мяне акк таксама стары з 23 года, вериф прайшоў даўно і дэпазіты былі з піастры і вывожу на піастру. Сказалі максімум 2 сутак у рабочыя дні апрацоўка заяўкі займае – сумы невялікія. У выніку чацвер і пятніца прайшлі і нічога не вывялі, нават у апрацоўку заяўка не пайшла. Вось цяпер думаю – цягнуць спецыяльна альбо каб сам зліў, альбо шукаюць, да чаго дакопацца, каб не вывесці.
@sinaloa прывітанне бро, слухай, калі ў акцыі напісана 75 спінаў + 100%, напрыклад, гэта значыць, што 75 спінаў бяздэп, а калі 100%+ спіны, то гэта пасля дэпазіту. Так вось, тут увогуле пра спіны не было ў смс сказана, проста смс (два падгончыкі, вяртайся) вось такое смс:))) я зайшоў і ў акцыях віселі 75+100%.
Магчыма, канечне, індывідуальна, але я вельмі даўно туды не дэпаліў.