Абмеркаванне бонусных кодаў і бонусаў у казіно
Стужка бонусаў ад нашых наведвальнікаў
|
24 February 2017
ад
Feya_Line
|
112,842 Адказу
|
573,218 Праглядаў
|
79 Рэакцый
Вы павінны ўвайсці ў сістэму, каб адказаць у гэтай тэме.
Чаму казіно прыслалі фрыспіны ПРОМОКОД – SMILE
Аказваецца 33 смайлікі, а не фрыспіны – на што яны?
@rustik41 У мяне тое ж самае, у падтрымцы сказалі, што гэта нармальна, сказалі, што трэба чакаць, прышлюць ліст на пашту, прайшоў ці не, другі дзень чакаю….
Паспрабаваў прайсці верыфікацыю па спасылцы, самсаб сказаў, што гэтыя дадзеныя ўжо прывязаныя да іншага профілю.
Па ўсім відаць, дач спецыяльна кідаюць левы самсаб, каб атрымаць дубль. Ну пакуль прынялі паведамленне, што раней ужо прайшла.
@rustik41 у мяне так сама, бо яны даюць адну спасылку ў пошце, а на сайце – іншая.
Яшчэ і не заблакуюць у іх, толькі самоабмежаванне на 3 месяцы на сайце)
@fktrctq7503 прывітанне, нешта налічылі, праўда не зразумела што
якіясьці смайлікі, яны для чаго патрэбныя?
я ўсё высветліў пра гэтыя смайлы, деп патрэбен
@mateo1 сябра, а што трэба зрабіць, каб атрымаць?
я нешта мятаю, форум ніяк не знайду… промік патрэбны?
@lipa у бездэпазітках на форуме шукай, там за прыкладанне 50фс, затым пацверджанне пошты і тэлефона 50фс, але для іх трэба прайсці верыф.
У гонар 10-годдзя казіно Vulkan Vegas гульцам, якія ўжо гуляюць у казіно, прапануецца бонус у выглядзе 200 бясплатных кручэнняў.
Дзякуй за чаканне. Ваш рахунак быў заблакаваны за парушэнне правілаў казіно. Згодна з правілам 4.4.: Кампанія не дазваляе адкрываць рахункі і/або ўносіць якія-небудзь грашовыя сродкі карыстальнікам, якія знаходзяцца або пражываюць у: Афганістане, Амерыканскім Самоа, Арубе, Аўстраліі, Беларусі, Бельгіі, Бонэйр, Бразіліі, Кіпры, Кюрасао, Карэйскай Народна-Дэмакратычнай Рэспубліцы (Паўночная Карэя), Эфіопіі, Францыі, Вялікабрытаніі, Гаіці, Гаяне, Гуаме, Іраку, Іране, Італіі, Ізраілі, Косава, Мальце, Нідэрландах, Лаосе, Лівіі, Латвіі, Самоа, Саудаўскай Аравіі, Расіі, Саба, Сінгапуры, Украіне, Іспаніі, Статия, Сомалі, Сен-Мартэн, Сент-Эстатиус, Сірыі, Шры-Ланцы, Угандзе, Злучаных Штатах Амерыкі, Вануату, Венесуэле, Трынідада і Табага, Турцыі, Украіне, Емене, Цэнтральнаафрыканскай Рэспубліцы, Паўднёвым Судане. У спісе юрысдыкцый магчымыя змены, і яны могуць быць зроблены Кампаніяй без папярэдняга паведамлення гульцоў. Вы згаджаецеся, што не будзеце адкрываць рахунак або пералічваць на яго грашовыя сродкі, знаходзячыся на тэрыторыі адной з пералічаных вышэй юрысдыкцый. Вы гулялі з “Расія”, тым самым парушыўшы правілы казіно. На жаль, рахунак не падлягае разблакаванню, вы больш не можаце гуляць у нашым казіно
@ayouta
@star4er такая ж х**ня
@star4er толькі сёння стварыў там рахунак з расійскага айпі, зарэгістравацца дазволілі, але па бонусах нічога, уласна, і няхай з імі
Добры вечар, икс хто-небудзь адгадаў паследэп? Усю галаву ўжо зламала
@viktorina666 Апошні паставіў ікс Fruitydiamondstacks-VLELRH4MOVLWQ
@star4er яны РФ даўно заблакавалі, прынамсі забаранілі рэгістраваць новыя аккі, даўно там раней гуляў, калі яшчэ дазвалялі. Пасля яны забаранілі новарэгам рэгіцца з РФ, але “старыкам” дазвалялі гуляць, і ўсё нармальна выводзілі (адносна). Бывала, затрымлівалі, менавіта па гэтай прычыне там перманентна заблакаваўся, хз цяпер, відаць, і старым аккам не дазволена гуляць. А так непаганае казіно было, пакуль не сталі цягнуць з выплатай. За дэпы памятаю бонусы 100% і або фс з прымальнымі ўмовамі былі.
@star4er ёлкі-палкі, што гэта такое?) Ну добра, пытанне: рускамоўных, як я разумею, яны зараз увогуле не прымаюць. Каму там тады ўвогуле гуляць??
Хлопцы, такое пытанне. У казіно ева прыйшоў бонус 1.5к, адыгрыш х3. Адыграў. Паставіў 6к на вывад збп. Як доўга выводзяць? Раней ставіў вывад ltc. Чамусьці адменяюць :/
@pauwau1 Прычына адмены заўсёды пазначана ў касе: на самой адмене націсні і чытай….
@luda010676
@pauwau1